Februárban érkezik a Metro Exodus utolsó DLC-je

Februárban rajtol el a Metro Exodus második és egyben utolsó DLC-je. A történet Samről szól majd, aki korábban amerikai tengerészgyalogosként szolgált, most pedig nagyon szeretne visszajutni a hazájába.

Február 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára a Metro Exodus második és egyben utolsó DLC-je, a Sam's Story. A kiegészítő önmagában is megvásárolható, de a szezonbérlet is kiterjed rá.

A Sam's Story főszereplője Sam, aki korábban amerikai tengerészgyalogosként szolgált, a nukleáris háború utáni Moszkvában pedig Spartan Rangerként teljesített parancsokat Colonel Millernek. Régi vágya volt, hogy visszatérhessen az USA-ba, ami a metróalagutak mélyéről nézve lehetetlen vállalkozásnak tűnt, mikor azonban felfedezték, hogy Moszkván kívül más városok is túlélték a pusztítást, felcsillant a remény.

A kiegészítő során egy új sandbox pályát járhatunk be, ahol új karakterek, mutánsok és persze fegyverek várnak ránk. Helyszínként Vlagyivosztok kikötői, romos ipartelepei és lakóházai szolgálnak majd.

4 komment - szólj hozzá!