Az Activision kiveszi a játékait a GeForce Now-ból

Egy hét után máris kivonja a játékait az Activision a GeForce Now kínálatából. Ez nemcsak a Call of Dutyt jelenti, hanem az Activisionhöz tartozó Blizzard termékeit is: tehát nem fogunk WoW-ozni vagy overwatchozni ott mostanság.

Még csak egy hete, hogy elindult a GeForce Now, az NVIDIA felhőalapú szolgáltatása, amelynek az egyik legjobb funkciója az, hogy bármely online áruházzal összeköthetjük, és máris élvezhetjük ezen keresztül a már megvásárolt játékainkat. Nos, többé ez már nem igaz minden játékunkra: hiába keresnénk például a Call of Dutyt vagy az Overwatchot. Ahogy az NVIDIA a fórumán közzétett nyilatkozatban mondja: az Activision Blizzard kérte a játékai eltávolítását a szolgáltatásból, egyelőre meg nem nevezett okból. A cég reménykedik az újbóli együttműködésben.

A GeForce Now-t több éven át fejlesztették, a lényege pedig az, hogy az NVIDIA szerverparkjának segítségével szinte bármilyen eszközön hozzáférhetünk a játékainkhoz, legyen az asztali számítógép vagy tablet. A platformon máris rengeteg játékot elérhetünk (ezernél is többet), és a cég szerint folyamatosan kapják a megkereséseket a fejlesztőktől, hogy tegyék elérhetővé az ő termékeiket is.

10 komment - szólj hozzá!