Új kiadással érkezik a Steamre a State of Decay 2

Márciusban a State of Decay 2 is beveszi a Steam felületét, ráadásul az Undead Labs egy vadonatúj kiadással jelentkezik majd a premier apropóján. Aggodalomra semmi ok, a Juggernaut Edition mindenki más számára is elérhető lesz.

Régóta ígérgeti már a Microsoft, hogy hamarosan a Steamen is elérhetővé teszi a State of Decay 2-t, a minap azonban napra pontos megjelenési dátumot kapott a Valve üzletébe szánt változat: a játék március 13-án jelenik meg a Steam felületén, méghozzá egy új kiadás, a Juggernaut Edition formájában.

A Juggernaut Edition egy új nyitott világú térképet hoz magával, amely a Providence Ridge nevet viseli, emellett a készítők teljesen újragondolták azokat a tutorial utáni mechanikákat, amelyek a különböző funkciók megismertetésére hivatottak. A nehézfegyverek felhozatala egy új kategóriával bővült, fejlődik a grafika, több aláfestő muzsikát kapunk és persze a bugok irtására is ráfeküdtek a srácok. A csomag az Independence Pack, a Daybreak Pack és Heartland DLC-ket is tartalmazza.

A Juggernaut Edition természetesen a Microsoft és az Xbox Store-ban is elérhető lesz.

7 komment - szólj hozzá!