Hamarosan még szebb lesz a The Witcher 3

Korábban már többször is beszámoltunk a rajongói fejlesztésű The Witcher 3 HD Reworked projektről, mely a játék grafikáját dobja majd fel magasabb felbontású textúrákkal. Az új trailer mellé ezúttal dátumot is kaptunk.

A Halk Hogan névre hallgató modder bejelentése szerint remekül haladnak a munkálatok a The Witcher 3 HD Reworked Project 11.0 fejlesztésénél, így a grafikai mod március 12-től már elérhető is lesz a játékosok számára.

Az örömteli bejelentés mellé pedig kaptunk egy friss trailert is. Az ígéretek szerint a textúrák úgy lesznek sokkal részletesebbek és élesebbek a játék alapverziójához képest, hogy a gépigény sem fog tőle drasztikus mértékben megugrani, hála néhány korszerűbb optimalizációs eljárásnak.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy a mod 11.0-s verziója már a véglegesnek szánt produktum lesz, vagy csupán egy nagyobb mérföldkő a fejlesztési folyamatokban. Akárhogy is legyen, ha úgy érzitek, hogy nem bírtok márciusig várni az újdonságra, akkor a némileg visszafogottabb 10-es verzió az alábbi linkről már tölthető is mindenki számára.

23 komment - szólj hozzá!