Mario Kart Tour - megérkezett a többjátékos mód

  • Írta: szlav
  • 2020. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Nintendo korábbi ígéreteinek megfelelően végre valódi online multiplayerrel bővült a Mario Kart Tour. A tavalyi év egyik legsikeresebb mobiljátéka naponta változó szabályrendszerrel csalogatja vissza a felhasználóit.

A Nintendo tavaly ősszel bejelentette, hogy enged a rajongói kéréseknek, így valós idejű online többjátékos móddal bővíti a Mario Kart Tour repertoárját. Nem hazudtak a japánok, a mai napon megérkezett a frissítés, ami többféle multiplayer módot, ezzel együtt pedig rengeteg új kihívást tartogat majd.

Mivel a Mario Kart Tour egy ingyenesen letölthető mobiljáték, senki nem fog meglepődni azon, hogy az anyagi sikereit a szezonbérletre alapuló mikrotranzakciós rendszerének köszönheti. A többjátékos módot szerencsére teljesen szabadon, egy peták leszurkolása nélkül is élvezhetjük, a gyorsabb, 200cc kategóriájú versenyek és a Gold Races névre keresztelt exkluzív futamok azonban csak a Gold Pass előfizetői előtt nyílnak meg.

2.
2.
dvs00
#1: Az in-app-purchase meg ebben a szarban különösen vicces.
1.
1.
dvs00
Hulladék az egész irányítás, ez a koncepció nagyon el van baszva, különösen azoknak akik már veterán MK-sok. Az egész kör alatt konkrétan ide-oda csapkodsz a falnak, konkrétan az az ami irányít és főleg ami igazán nehézzé teszi. A MK 8-hoz konkrétan köze nincsen,. De se baj, nagy szerencsére nem a mobil a fő platform a Nintendo-nál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...