Júliusban rajtol a Skater XL végleges változata

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár a Steam Early Access-szekciójában már elérhető, a nyár folyamán a végleges változatot is megkapjuk a Skater XL-ből, azt ráadásul mindjárt négy platformon is.

Miután a nagyobb kiadók nem igazán kényeztetik el a játékosokat gördeszkás címekkel, a független csapatoknak kell pótolniuk a hiányukat: az Easy Day Studios fejlesztése, a Skater XL pedig ígéretes darab. A játék már most is elérhető a Steam Early Access-szekciójában, júliusban azonban már a teljes változatot nyúzhatjuk PC mellett, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is.

A Skater XL sok szempontból olyan, mint a zsáner többi játéka: jól ismert kaliforniai helyszíneken deszkázhatunk, és több ismert deszkás bőrébe is belebújhatunk majd, így többek között Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta vagy Brandon Westgate is játszható karakter lesz. Amiben az Easy Day Studios újított, az a trükkrendszer, merthogy ilyesmi nincs a játékban: az ígéretek szerint a Skater XL-be egy trükköt sem programoztak le előre, mindkét analóg kar a karakter egyik lábát jelenti, így lényegében szabadon bűvészkedhetünk a deszkával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...