Far Cry 3 - hamarosan viszontláthatjuk Vaast?

A pletykát nem más, mint a mindenki kedvenc gonoszát alakító színész, Michael Mando indította el egy Reddit AMA-beszélgetésben. Ebben a generációban már érkezett egy Far Cry 3: Classic Edition - akkor miről lehet szó?

Az őrület definícióját taglaló színészt nemrég arról kérdezték egy Reddit AMA-posztban, hogy mennyire érzi még magáénak Vaas szerepét, hiszen sok ember inkább a Better Call Saulból, vagy az Orphan Blackből ismeri. Mando így válaszolt:

"Vaas a totemállatom - az, hogy része lehettem a karakter megalkotásának, mindig kedves lesz a számomra. Még mindig összekapcsolnak vele, és érzem a túlcsorduló szeretetet iránta - ez nagyon boldoggá tesz engem. Ki tudja... lehet hamarosan újra feltűnök ebben a szerepben?"

Minden idők legsikeresebb Far Cry-része már ellátogatott a PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Far Cry 3: Classic Edition formájában, ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon mire utalhat a színész? Kapunk egy "remasterebb" Far Cry 3-at hamarosan? Esetleg egy különálló részt az ő főszereplésével? Kicsit furcsa lenne az egész, olyan, mintha a Ubisoft pontosan ugyanazt csinálná újra és újra, azt várva, hogy változik valami. Őrület...

14 komment - szólj hozzá!