Újabb Stadia Connecttel készül a Google

  • Írta: szlav
  • 2020. április 25.
  • Teaser
Link másolása
A tapasztalat azt mutatja, hogy a feltörekvőben lévő videojátékos streaming-szolgáltatások és előfizetéses rendszerek sikere gyakran a támogatott játékok listáján áll vagy bukik. A Stadia igyekszik ezen a fronton behozni a lemaradást.

Hazánkban ugyan még nem elérhető a Google szolgáltatása, így mi sem tudunk első kézből nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, de a támogatott országok felhasználóinak visszajelzéseit figyelve ritkán hallunk panaszt a kapcsolat sebességével vagy minőségével kapcsolatban - a játékosok általában a játszható címek nyúlfarknyi listája miatt ostorozzák a Stadiát.

Szerencsére az előfizetők idén sem maradnak újdonságok nélkül, hamarosan pedig azt is megtudhatjuk, hogy milyen játékokkal bővül majd a virtuális könyvtár. A Google ugyanis jövő hét kedden, azaz április 28-án magyar idő szerint este 6 órakor egy újabb Stadia Connect livestreammel jelentkezik majd, a hangsúly pedig az idén várható címeken lesz.

A kaliforniai óriásvállalat korábban több mint 10 ideiglenesen exkluzív Stadia-játék megjelenését ígérte júliusig, az év végéig pedig több mint 120 címmel bővül majd a jelenleg körülbelül 40 játékot felsorakoztató lista. Ezek közt szerencsére lesznek igazi nagyágyúk is: többek közt a Marvel's Avengers, a Cyberpunk 2077, a Baldur's Gate III és a Watch Dogs Legion is játszható lesz a Google rendszerén.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...