Szupererőkkel focizunk a Street Power Footballban

Ha unod már a FIFA-t, és olyan futballjátékra vágysz, ami nem a hagyományos értelemben veszi komolyan a sportágat, akkor talán a Street Power Football lehet a te játékod. Freestyle, párharc és szupererők várnak az utcai foci világában.

A focis játékok világát jelenleg a FIFA és társai uralják, amelyek ha nem is kőkemény szimulátorok, de messze vannak az arcade-szerű játékstílustól. Az SFL Interactive és Gamajun ezen kíván változtatni a Street Power Footballal, amely az utcai focit emeli a középpontjába, ezt pedig freestyle-lal és szupererőkkel fűszerezi meg.

A nyáron érkező játékban hat játékmód kap helyet. Gyakorolhatunk trükkös rúgásokat, táncolhatunk freestyle-ban, vívhatunk focis párharcot, vagy a történeti módban az utcai királyaivá válhatunk, egyes módokban pedig különböző szupererőket is használhatnak a focisták. A mozdulatok hitelességéért Sean Garnier és más utcai focis sztárok mocapezése felel, és találkozhatunk is hasonmásaikkal a játékban.

Pontos megjelenési dátumunk még nincs, de tudjuk, hogy a Street Power Football PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is érkezik.

4 komment - szólj hozzá!