Dead by Daylight - érkezik a Piramisfej

Négyéves a Dead by Daylight, így egy különleges fejezettel ünnepel az aszimmetrikus horrorjáték. Ezúttal a Silent Hill adta az ihletet, így játszhatóvá válik a Piramisfej, Cheryl Mason és egy ikonikus régi helyszín is.

A Rémálom az Elm utcában és a Stranger Things szereplői is felsorakoztak már a Dead by Daylight túlélői és gyilkosai közt, most azonban egy közkedvelt videojáték-franchise univerzuma mosódik össze az online horrorfogócskával.

A mostanában kissé elhanyagolt Silent Hill-széria karaktereire épít a legújabb DLC-fejezet, így a rosszfiút alakító játékos a félelmetes Pyramidhead (The Executioner) képében rémisztgetheti a játékosokat, köztük a Silent Hill első és harmadik részéből ismert Cheryl Masont is. A Behaviour Interactive csapata természetesen egy új helyszínnel is készült az eseményre: júniusban a széria első felvonásából ismerős Midwich Elementary School nyitja meg a kapuit.

A Dead by Daylight megvásárolható PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Nintendo Switchen, illetve iOS-es és androidos mobileszközökön. A Silent Hill Chapter június 16-án érkezik PC-re és konzolokra.

5 komment - szólj hozzá!