Így száguld élesben a Project CARS 3

  • Írta: szlav
  • 2020. június 6.
  • Videó
Link másolása
Néhány nappal ezelőtt mutatkozott be a Project CARS 3, a Slightly Mad Studios csapatának legújabb versenyjátéka. Azóta megérkeztek az első gameplay-felvételek is - lássuk tehát, hogyan is fest az anyag akció közben!

Örülhetnek a versenyjátékok rajongói, hiszen már idén nyáron felpörgethetjük a gumikat a Project CARS 3 versenyeiben. A váratlanul érkezett bejelentést és az első trailert követően most végre a saját szemünkkel láthatjuk a játékmenetet is, ami első ránézésre tovább viszi a korábbi részek félszimulátoros élményét.

A Project CARS 3 egy teljesen átgondolt, újszerű karriermóddal érkezik majd, ahol tíz autóosztályon keresztül verekedhetjük fel magunkat a legjobbak közé. Ennek során komoly szerepet kap a járgányaink fejlesztése, melyekhez versenyről versenyre újabb alkatrészeket szerezhetünk majd.

Ami pedig az autókat illeti: választék lesz bőven, a Slightly Mad csapata ugyanis több mint 200 benzinfalót sorakoztat fel egymás mellett, melyeket 140 pályán túráztathatunk meg. A változatosságot tovább fokozza majd a dinamikusan haladó, 24 órás napszak-váltakozás és a négy évszakot felvonultató időjárási sémák. A high-end rendszerek és VR-szemüvegek tulajdonosai pedig külön örülhetnek, hiszen a játék már a megjelenés napján támogatja majd a 12K-s textúrákat és a VR-eszközöket.

A Project CARS 3 idén nyáron érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

11.
11.
Ruvik
A 2-ben az üzemanyag szintjének állításán kívül nem sokat tudtam hozzátenni az autó beállításához, nem volt tőlük se lassabb se gyorsabb. Hiába próbaltam setupokat nézni a netről azzal sem volt változás. A Formula kategória vezethetetlen volt. A többi kategória viszont szerintem egész jól el lett találva. Persze PS fanboyként kicsit irigy vagyok a Forza szériára, de szerintem az új GT inkább megéri majd mint ez.
10.
10.
semike
#9: Azért mert az egy tökéletes játék
:)
9.
9.
delphijos
Én olyan szinten nem vagyok autós játék őrült, hogy nekem a Forza 6 még most is tökéletes :)
8.
8.
Őrnagy
Én bizakodó vagyok. Csak a 2-vel játszottam, nem volt nagy durranás, de jó pár órát elvoltam vele. Ha ez annál kicsit jobb, akkor oké.
Meglátjuk.
7.
7.
Obi Wan Kenobi
#5: Talán Monacói futam? Nem vagyok biztos benne
6.
6.
logic5
#3: Valóban az első GRID irányítását, azóta sem tudta semmi felülmúlni!
5.
5.
GAMEROD
Lehet én nem vagyok képben, de hol szoktak ilyen belvárosi sportkocsi versenyeket rendezni? A grafikáról annyi hogy az épületek ebben is túl sterilek, az alagútbeli fényviszonyok túl egyenletesek, fakók.
4.
4.
Terrybully
Nem tudom ezt mire vélni...nevetségesen ostobán mozognak az autók.
3.
3.
SES_HUN
Mintha a Shiftet meg a Grid első részét látnám egyszerre,árkádhoz sokkal közelebb fog állni,de ha hasonlóan jó lenne az irányítás mint az első Grid akkor nálam befutó lehet.
2.
2.
Goofey84
Èn nem hiszem, hogy a valóságban is így csúszkálnak az autók, legalábbis a tv-ben ez nem látszik a futamokon.
1.
1.
crytek
"Örülhetnek a versenyjátékok rajongói" én eddig csak a szánalmat és a megvetés olvastam a game felé...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...