Így száguld élesben a Project CARS 3

Néhány nappal ezelőtt mutatkozott be a Project CARS 3, a Slightly Mad Studios csapatának legújabb versenyjátéka. Azóta megérkeztek az első gameplay-felvételek is - lássuk tehát, hogyan is fest az anyag akció közben!

Örülhetnek a versenyjátékok rajongói, hiszen már idén nyáron felpörgethetjük a gumikat a Project CARS 3 versenyeiben. A váratlanul érkezett bejelentést és az első trailert követően most végre a saját szemünkkel láthatjuk a játékmenetet is, ami első ránézésre tovább viszi a korábbi részek félszimulátoros élményét.

A Project CARS 3 egy teljesen átgondolt, újszerű karriermóddal érkezik majd, ahol tíz autóosztályon keresztül verekedhetjük fel magunkat a legjobbak közé. Ennek során komoly szerepet kap a járgányaink fejlesztése, melyekhez versenyről versenyre újabb alkatrészeket szerezhetünk majd.

Ami pedig az autókat illeti: választék lesz bőven, a Slightly Mad csapata ugyanis több mint 200 benzinfalót sorakoztat fel egymás mellett, melyeket 140 pályán túráztathatunk meg. A változatosságot tovább fokozza majd a dinamikusan haladó, 24 órás napszak-váltakozás és a négy évszakot felvonultató időjárási sémák. A high-end rendszerek és VR-szemüvegek tulajdonosai pedig külön örülhetnek, hiszen a játék már a megjelenés napján támogatja majd a 12K-s textúrákat és a VR-eszközöket.

A Project CARS 3 idén nyáron érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

11 komment - szólj hozzá!