Így fut Switchen a BioShock: The Collection

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 7.
  • Videó
Link másolása
Már több mint egy hete elérhető a Nintendo hordozható konzoljára is a BioShock: The Collection, így akár útközben is elmerülhetünk (haha) a Rapture és Columbia által nyújtott kalandokban.

Múlt hét péntek óta elérhető Nintendo Switchre is az előző generáció (ha engem kérdeztek, világ-, illetve atmoszférateremtés és történetmesélés szempontjából minden idők) egyik legmeghatározóbb FPS-e, a BioShock-széria.

A Switch-verzió szerencsére méltó lett a sorozat hírnevéhez. A dinamikus full HD felbontás és az olyan apró újdonságok, mint például a kijavított Field of View, túlmutatnak a PS3-as/Xbox 360-as kiadásokon, még akkor is, ha a Switch-port nem kapta meg a PS4-es, Xbox One-os változatok 60 fps-es képfrissítését.

És ha már szóba került a PS4-es és az Xbox One-os verzió: a Switch-porttal karöltve mind a két jelengenerációs konzol erősebb kiadása kapott egy frissítést, ami feljebb tornássza az eddigi 1080p-s felbontást - a PS4 Pro esetében 2560x1440, míg az Xbox One X-nél 3840x2160 pixelre.

Szerencsére a nagyobb felbontás mellé nem kell lemondanunk a 60 fps-ről sem, azonban sajnos ennek a folyamatossága - a Digital Foundry mérései szerint - nem sikerült tökéletesre, és főleg az xboxos verziónál lehet elég komoly akadozást érzékelni. Nem a legkényelmesebb megoldás, de a VG Tech jelezte Twitteren, hogy ezt orvosolni tudjuk, ha offline módban játszunk a játékkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...