Neon Abyss - a neonfényben fürdő dungeon crawler

  • Írta: gorien
  • 2020. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Hadész küldöttjeként a te dolgod véget vetni az új istenségek uralmának. Ragadj fegyvert és merülj alá a neonfényben fürdő alvilágba, hogy elvégezd a feladatod. Ha a rohangálás-lövöldözés kifáraszt, nyugodtan állj meg horgászni, itt ilyet is tudsz.

A videojátékok terén magyarra csak üggyel-bajjal lefordítható dungeon crawler műfaj említésekor a legtöbben valószínűleg ősi kazamatákra, gótikus kastélyokra gondolunk, elvégre a legtöbb hasonszőrű alkotás ilyen környezetben játszódik. A Veewo Games csavart egyet a dolgon: mindent leöntött neonfénnyel és elektromos zenével, így született meg a Neon Abyss.

A Neon Abyss egy roguelite játék, amiben egy folyamatosan bővülő pályát kell felfedeznünk. A feladatunkat magától Hadésztől kapjuk, a küldetésünk leszámolni az új istenekkel – többek között például a gyorskaják vagy a plüssök istenével. A játékmenetet elsősorban a run-and-gun típusú lövöldözés határozza meg, de kapunk bővíthető képességfát és nevelgethető kisállatokat is.

Rengeteg fegyver, ellenfél és titok gondoskodik arról, hogy ne unjuk el magunkat egyhamar, sőt még minijátékokat is találunk, de akár horgászhatunk és meditálhatunk is, ha megpihennénk a nagy tombolás közepette.

A Neon Abyss július 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre. A Steamen jelenleg elérhető a demója is, ha kipróbálnád: a nehézségi szinttől függően 15, 18 vagy 24 percedbe kerül csak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...