Mortal Shell - egy évig csak az Epic Store-ban kapni

  • Írta: gorien
  • 2020. június 15.
  • Hír
Link másolása
Az elkövetkező hónapokban már kezünkbe vehetjük a Mortal Shellt, a Cold Symmetry soulslike akció-szerepjátékát. A PC-seknek viszont várniuk kell, ha a Steamen szeretnék sajátjukénak tudni, mert egy éven át Epic-exkluzív lesz a játék.

Az áprilisi leleplezés óta a soulslike Mortal Shell az IGN Summer of Gamingjén és a PC Gaming Show-n is megmutatta magát. A játék elsősorban azoknak szól, akik hajlandóak vért és verítéket nem kímélve újra és újra nekivágni a brutális ellenfeleknek, kitanulva azok minden mozzanatát. A zsánerbe annyi újdonságot hoz, hogy a játékos képes a legyőzöttek porhüvelyét elfoglalni, ezáltal nyer újabb képességeket. A fejlesztők szerint a játék első végigjátszása olyan 15-20 órányi tartalmat kínál.

A megjelenéséről tudjuk, hogy 2020 júliusa és szeptembere közé esik, továbbá az is biztos, hogy PlayStation 4 és Xbox One mellett PC-re is jön. Az azonban friss infó, hogy utóbbin egy éven át csupán az Epic Game Store felületén lesz megvásárolható, és csak egy évvel később (tehát 2021 harmadik negyedévében) jelenik meg a Steam kínálatában is.

A Cold Symmetry szerint „a stúdió elsődleges célja, hogy a Mortal Shellből a lehető legjobbat hozzuk ki, ugyanakkor mi is talpon maradjunk, hogy további nagyszerű játékokat készíthessünk a jövőben is. Azzal a pénzügyi támogatással, amit az Epic nyújt a hozzánk hasonló kis csapatoknak, ezeket a célokat elérhetjük, szóval komolyan meg kellett fontolnunk a dolgot”.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...