Júliusban debütál a Netflix Transformers-sorozata

A Transformers-mozifilmek egyelőre szünetet tartanak, de ez nem azt jelenti, hogy az alakváltó robotokat nélkülöznünk kellene a képernyőről. A Netflix sorozata egy nagyobb ívű történet lesz, az első szakasza a cybertroni háborúra koncentrál.

Az ŰrDongó óta nem láttuk mozgóképen a transformereket, de ha valaki már nagyon ki van éhezve az Autobotok és az Álcák végeláthatatlan harcára, annak kapóra jöhet a Netflix új animációs sorozata. A Transformers: War for Cybertron - Siege még februárban mutatkozott be az első előzetesével, most pedig egy Twitter-bejegyzésnek köszönhetően megtudtuk, hogy július 30-án jelenik meg a streamingszolgáltatón.

A Siege egy három szakaszra bontott történet első felvonása lesz, hat, egyenként 22 perces epizódból fog állni. A történet a cybertroni háborúra koncentrál, amelyet a bolygó sorsáért vív a két ellenséges robotoldal, ám Megatron a harcoknak egyszer és mindenkorra véget vetne az Örökszikra felhasználásával.

A sztori második felvonása az Earthrise alcímet kapja majd, de ehhez még nincs dátumunk, a zárószakasznak pedig még a címét sem ismerjük.

7 komment - szólj hozzá!