Júliusban debütál a Netflix Transformers-sorozata

  • Írta: gorien
  • 2020. június 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Transformers-mozifilmek egyelőre szünetet tartanak, de ez nem azt jelenti, hogy az alakváltó robotokat nélkülöznünk kellene a képernyőről. A Netflix sorozata egy nagyobb ívű történet lesz, az első szakasza a cybertroni háborúra koncentrál.

Az ŰrDongó óta nem láttuk mozgóképen a transformereket, de ha valaki már nagyon ki van éhezve az Autobotok és az Álcák végeláthatatlan harcára, annak kapóra jöhet a Netflix új animációs sorozata. A Transformers: War for Cybertron - Siege még februárban mutatkozott be az első előzetesével, most pedig egy Twitter-bejegyzésnek köszönhetően megtudtuk, hogy július 30-án jelenik meg a streamingszolgáltatón.

A Siege egy három szakaszra bontott történet első felvonása lesz, hat, egyenként 22 perces epizódból fog állni. A történet a cybertroni háborúra koncentrál, amelyet a bolygó sorsáért vív a két ellenséges robotoldal, ám Megatron a harcoknak egyszer és mindenkorra véget vetne az Örökszikra felhasználásával.

A sztori második felvonása az Earthrise alcímet kapja majd, de ehhez még nincs dátumunk, a zárószakasznak pedig még a címét sem ismerjük.

2.
2.
Ooorky
Ha belegondolok, hogy anno 2 japán gyártónak volt egy halom odahaza eladhatatlan műanyag kacatja amit fillérekért rásóztak a Hasbro-ra aki egybe csomagolta a termékeiket Autobot és Decepticon csapatra osztva majd legyártatott hozzá egy rajzfilmsorozatot... Majd jött Micheal Bay.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...