Megérkeztek az achievementek az Epic Store-ba

Szép lassan fejlődik az Epic Games Store funkcionalitása, a minap például már az achievementek tesztelését is megkezdték az üzemeltetők. Egyelőre egy játéknál érhetjük el őket.

Az Epic Games jókora hátrányból indult, mikor úgy döntött, hogy a Steam babérjaira tör, és nem csak piaci részesedés terén: az Epic Games Store funkcionalitásában jócskán elmaradt a riválisától, az üzemeltetők pedig azóta is azon vannak, hogy pótolják a hiányzó fícsöröket.

Úgy néz ki, most újabb kritikus funkció élesedik az üzletben, az Epic ugyanis egy szűkszavú tweetben jelentette be, hogy elkezdték tesztelni az achievementeket. Ez alatt két dolgot kell érteni: a későbbiekben a visszajelzések alapján még számíthatunk változtatásokra ezen a téren, másrészt egyelőre csak "bizonyos játékoknál" érhetőek el, ami a gyakorlatban egyetlen címet jelent - az ARK: Survival Evolvednál tesztelgethetjük őket.

Az Epic Games Store fejlesztési roadmapjét egyébként itt követhetitek figyelemmel, fejlesztés alatt áll többek között a modtámogatás is.

19 komment - szólj hozzá!