Grounded - máris egymillióan próbálták ki

Néhány napja élesedett csupán a Grounded early access-változata, de láthatóan nagy iránta az érdeklődés. A hangyaméretűre zsugorodott gyerekek kalandjairól azt is megtudtuk, mikortól és miként fogják frissíteni a fejlesztők.

Július 28. jelzi a Grounded korai hozzáférésének kezdetét, az Obsidian azonban máris nagyszerű hírekkel jelentkezik: történetesen azzal, hogy már az első két napban egymilliónál többen próbálták ki a játékot. A Grounded jelenleg a Steam Early Accessben és az Xbox Game Preview-ban érhető el.

A játék direktora, Adam Brennecke azt is elárulta, hogy augusztus 27-től kezdve a fejlesztőcsapat havonta fogja frissíteni a játékot, és a játékosok visszajelzéseire is számítanak abban, hogy Ground mindig a lehető legjobb élményt nyújtsa.

A Groundedban egyedül vagy co-opban játszhatunk: a célunk, hogy apróra zsugorodott gyerekekként túléljünk a hátsókertben. Miközben próbálunk nem éhen halni, mindenfélét barkácsolhatunk, és persze a helyi rémségekkel is szembe kell szállnunk – amikor kicsi az ember, a legapróbb lény is rémületes szörnynek tűnik. Az araknofóbiásokra viszont gondolt az Obsidian, egy beállítással ugyanis lecserélhetjük a pókokat más ízeltlábúakra.

11 komment - szólj hozzá!