Már hallgatható az Assassin's Creed: Valhalla zenéje

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Néhány hónapot még várnunk kell az Assassin's Creed: Valhalla megjelenéséig, de a játék soundtrackjével már most megkezdhetjük az alapozást. A hét számot tartogató EP-hez még egy külön előzetes is érkezett.

Megjelent digitális formában az Assassin's Creed: Valhalla - The Raven's Saga című EP, amely a novemberben érkező játék aláfestő zenéiből szemezget egy 24 perces összeállítást. A számok oroszlánrészéért Sarah Schachner és Jesper Kyd felel, de a stílszerűség kedvéért a norvég black metál dobos, Einar Selvik is feltűnik az albumon. Itt persze nem ér véget a vikinghangulat - a zeneszerzők számos korabeli hangszert felhasználtak a felvételek során.

Ahogy említettük, a középlemezen összesen hét szám kapott helyet:

  1. Assassin's Creed Valhalla Main Theme (feat. Einar Selvik) - Sarah Schachner, Jesper Kyd
  2. Son of Fjord - Jesper Kyd
  3. Asgard – Hall of the Aesir (feat. Einar Selvik) - Sarah Schachner
  4. Hausbrjótr - Skullcrusher - Einar Selvik
  5. Odin’s Plunder - Sarah Schachner
  6. The Well of Wyrd - Jesper Kyd
  7. Vígahugr - Lust for Battle (Skaldic Version) - Einar Selvik


Az Assassin's Creed: Valhalla november 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de természetesen a next-gen konzolok megjelenését követően megvásárolhatjuk majd azt Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is.

12.
12.
Ez a rész nálam is kimarad egyenlőre.Épp a Odyssey-t nyomom.Az Origin után rögtön .... picit kezd idegesítő lenni.Baromi sokat kell szaladgálni, fejlesztés valami eszement drága, és pár perce egy kalóz kis csaj 15000 drachmát kért az információért.Hangosan felnevettem.Életemben nem láttam annyi lóvét.... .
Szóval ezt befejezem, és pár évig nem szeretnék AC-t látni :).
Igaz valamelyik nap vettem meg a Midle Earth shadow-t, ami AC más skinekkel.
11.
11.
Effecta
A Mario and Rabbids kifejezetten jó volt Ubihoz képest, szóval én meg tudok bennük hinni.
10.
10.
hedzsooo
#6: Én már jó ideje csak leértékelve veszem meg a játékuk felhozatalából ami érdekel, sajnos annyit nem érlnek amennyiért a kezdeti árazás szerint akarják nekünk adni, Platinum/Diamond/Deluxe + ilyen-olyan kiadásban. Leértékelik 1 éven belül 75%-osan, aztán úgy már jöhet a fullos verzió... :)
7.
7.
mephi
Megvettem anno a AC: Origins-t PS4-re, végigvittem majd eladtam a játékot. Nem volt rossz, de hazudnék ha azt mondanám, hogy hanyatt estem tőle. Most a napokban végigvittem Ghost of Tsushima-t. Na arra simán ki merem jelenteni, hogy maradandó emlék lett. Igazából az Ubi legnagyobb baja szerintem, hogy ők a legnagyobb rókabőr nyúzó társaság egyike. Kétlem, hogy ez az új résszel változna.
6.
6.
adamsfamily
#2: Hova gondolsz?Bugtalanítás a Ubisoftnál?:D
Számítógépen a játékaikat megjelenés után 1-2 évvel még nem képesek rendbe szedni.
Az évek alatt vettem néhány Ubisoft játékot,de ez lesz az első AC ami kimarad.
5.
5.
NightViking_HUN
Ebben az "új" előzetesben teljesen kicserélték a férfi főszereplőt a női változatra. Ha ilyen hülyeségekre van idejük, remélem a játékkal sem lesz gond:)
2.
2.
hedzsooo
#1: Szegénykék mondjuk elég rosszkorra időzítették a megjelenését de hát ők tudják. Helyükben inkább még tovább teszteltem, bugtalanítottam, + optimalizáltam volna 2-3 hónapot. Január és Február között kissebb lett volna a felhozatal, illetve biztosan nem olyan címekkel kellene vetekednie a vásárlókért, mint a C2077 de hát ők tudják, oszt jó' van az.:)))
1.
1.
Slik
az ubisoft es a hype... minden heten legalabb 3-4 ac hir kell a semmirol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...