Ennyit kellene fizetni az összes steames játékért

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes adatokat tett közzé a Buy All Steam Games oldala, amely már 2017 óta figyeli, hogy mennyibe kerülne megvenni az összes Steamen található játékot, DLC-t és egyéb fizetős tartalmat.

A leárazásoknak, a Humble Bundle- és egyéb akcióknak köszönhetően villámgyorsan lehet hatalmas Steam-backlogot teremteni, amire egy élet is kevés, hogy valaha a végére érjünk. Amennyiben ezt mesteri szinten szeretnénk művelni, és megvásárolnánk az összes elérhető tartalmat a Valve rendszerében, akkor bizony 537 192,37 dollárt kellene fizetnünk jelenleg értük. Ez aktuális árfolyamon olyan 162 millió forintot jelent.

A Buy All Steam Games weboldalán megfigyelhetjük, hogy ha kihasználjuk az épp érvényes akciókat, akkor ezt az összeget lefaraghatjuk 521 909,63 dollárra (megközelítőleg 158 millió forintra). Ennél is jobban járunk, amennyiben megvárunk egy nagyobb leakciózást: az idei Steam Summer Sale-en például már "csak" 333 285,26 dollárt (101 millió forintot), illetve a 2017-es tavaszi játékvásáron 230 ezer dollárt (70 millió forintot) kellett volna ott hagynunk a teljes kollekcióért cserébe.

13.
13.
Parano1d
#11: Epicnél úgy van (szerintem Steamen is), hogy bizonyos időn bellül, ha nem vagy elégedett a játékkal visszakérheted az árát.
12.
12.
Zuzmo
Nincs rá játék, azért ennyi csak.
11.
11.
Caleon
#7: És ki döntse el, mi a vacak? Ingoványos talaj.
10.
10.
PiszkosFred
#2: Simán rákerestem és ránézte én is erre a cikkre, mert azt hittem elírás/elütés az, hogy "csak" ennyi... Biztos, hogy legalább egy nullával többre saccoltam volna a steamen elérhető cuccok összértékét.
9.
9.
Ooorky
#2: Van egy cigid? Steam-es játékra kellene.
8.
8.
crytek
#7: Ki mondta hogy vedd meg? sok játékról ncore-on kivül nem is hallok mivel steam ezeket meg se mutatja.

Az hogy mi van szem előtt a értékelések döntik el.. ezeknek a hulladékoknak kb nincs is értékelésük vagy negativok vagy ha van is és közepes nagyon kevés = a steam nem nyomja az arcodba kb soha nem is fogsz tudni róla csak max ha véletlenül rábukkansz..

Én pl indie horror miatt mindig ncore-ra megyek fel steamen a címre rákeresve tolom fel a wishlistre és majd egyszer bundleba vagy 1 euró alatt kártyazseton beszerzős lesz.

Szóval még mindig nem értem ,hogy ezek "láthatatlanul" kit és miért zavarnak..
7.
7.
delphijos
#6: Csak ha bemész egy boltba, ott se vacakot akarsz venni. Ráadásul utána a boltot fogod szidni nem a termék gyártóját. Keresni nem bűn, de egy bolt ( aki mások termékeit árulja ) szerintem nem art ha fenntart egy minimum minőség szintet.
2.
2.
Slik
annyira azert nem egy hatalmas osszeg mint hittem
jo mondjuk sokunknak egy jatek is sok neha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...