Bemutatkozik a Fall Guys egyik új pályája

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 6.
  • Videó
Link másolása
A héten rajtol el a Fall Guys második szezonja, ami középkori témával várja a rajongókat. Az új évad új pályákat is hoz magával, ezek közül mutatkozott be most az egyik, amely a Knight Fever nevet viseli.

Az amerikai IGN rántotta le a leplet a Fall Guys: Ultimate Knockout egyik új pályájáról, amely a játék középkori témájú szezonjával együtt érkezik október 8-án. A Knight Fever egy epizódnyitó szint lesz, vagyis hatvanan ugorhatunk majd neki, és csak a mezőny leggyorsabb negyvenöt játékosa juthat tovább rajta.

A pályát változatos, természetesen a friss körítésnek megfelelő akadályokkal tömték tele. Elsőként egy lengő pengékkel és lyukakkal tarkított domboldalon kell felküzdenünk magunkat, ezt követi egymás után két forgó, tüskés farönk. Ha ezekkel is megvagyunk, jöhet egy újabb adag penge, csak ezúttal már egy csúszós lejtőn, két lengő farönk, ami minden erejével azon van, hogy a mélybe taszítson minket, és végül néhány függőhíd.

A készítők szerint viszonylag nehéz pályáról van szó, még a legtapasztaltabb játékosok sem szaladhatnak neki túl magabiztosan.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...