Fall Guys: Ultimate Knockout

PC, PlayStation 4

Kiadó: Devolver Digital, Fejlesztő: Mediatonic
Egy sajátos battle royale-cím, ahol a 60 apró, színes karakter elsősorban nem egymás ellen küzd, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése a fő feladatuk.
Értékelés: 8.0

A Fall Guys is megünnepli a Sega szülinapját

A játékipar mértékeivel számolva igazi aggastyán a Sega - a japán fejlesztő és kiadó idén ünnepli a hatvanadik születésnapját. Ezt még a Fall Guys babfigurái is megünneplik, mégpedig egy Sonic-kosztümmel.

Bemutatkozik a Fall Guys egyik új pályája

A héten rajtol el a Fall Guys második szezonja, ami középkori témával várja a rajongókat. Az új évad új pályákat is hoz magával, ezek közül mutatkozott be most az egyik, amely a Knight Fever nevet viseli.

Fall Guys - jövő héten indul az új szezon

Végre megtudhattuk, hogy mikor veszi kezdetét a csetlő-botló zselébabok következő nagy kalandja. Október 8-án startol a középkori témájú Season 2, így nem árt sietni a jelenlegi szezon utolsó szintjeivel!

Fall Guys - külön szigetre zárták a csalókat

A csaláshoz folyamodó játékosokat senki nem szereti, és pontosan ezért a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztését végző Mediatonic egy határozottan érdekes büntetést talált ki ezeknek a felhasználóknak.
  • Írta: Baloo
  • 8 komment

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Töretlen a Fall Guys népszerűsége

Mostanában mindenki a Fall Guysról beszél, amely egyértelműen a nyár legnagyobb meglepetése. Ez az eladási, illetve a letöltési számokon is látszik, a készítők szerint a party royale-játék PC-n és PS4-en is hasít.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Készül a Fall Guys mobilos változata

A Fall Guys: Ultimate Knockout instant siker lett, így magától értetődő, hogy a Mediatonic és a Devolver is azon ügyködik, hogy minél több platformra eljuttassák a játékukat. Kínában már berendelték a mobilos változatot is.

Hasznos javításokat hoz a Fall Guys frissítése

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az egyik rivális zselébab egy furcsa bugot vagy exploitot kihasználva csaklizza el előlünk a koronát. A Fall Guys következő frissítése orvosol néhány hibát, és elhoz pár régen várt újítást.

Team Fortress 2-karakterrel erősít a Fall Guys

A Fall Guys: Ultimate Knockout sikerei, úgy látszik, felkeltették a Valve érdeklődését is, mert villámgyorsan megjelent a Team Fortress 2 közkedvelt és nagyszájú karaktere a Mediatonic játékában.

Frissítve: Elképesztően népszerű a Fall Guys

Töretlen a Fall Guys: Ultimate Knockout sikere, a Mediatonic jópofa battle royale-játéka olyan címeket előzött be a Steam eladási toplistáján, mint a szintén múlt héten megjelent Horizon: Zero Dawn, vagy a Grounded.

Megrohamozták a játékosok a Fall Guys szervereit

A Fall Guys: Ultimate Knockout mindig is egy jópofa partijátéknak tűnt, viszont még a fejlesztők sem számítottak olyan játékosrohamra, amivel az első napon szembesültek. Mattot is kaptak a szerverek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül: egy korábbi PlayStation 4-exkluzív PC-s portja, egy adaptáció és egy battle royale-szerű partijáték is helyet kapott az aktuális listánkban.

Íme, a PlayStation Plus augusztusi felhozatala

Lehullott a lepel a PlayStation Plus augusztusi játékairól. A Sony ezúttal is kitett magáért: kapunk egy újabb Call of Dutyt, és egy indie fejlesztést, amely egyébként aznap jelenik meg.

Itt nézhetitek vissza a Devolver Directet

Az idei évet sem hagyhatta ki a Devolver Digital, újabb játékshow-val állt elő, amely az őrült figurái révén kicsit viccet csinál a digitális expókból. Ismert és most bejelentett címekkel jelentkeztek, plusz egy sajátosan hibbant, ingyenes játékkal is.

Így készül a Fall Guys: Ultimate Knockout

A Fall Guys: Ultimate Knockout csapata egy hatperces videóban foglalja össze, hogyan készítik ennek a szokatlan battle royale-nak az akadálypályáit. Néhány prototípusszintet is bemutatnak, amelyek kimaradtak a végleges termékből.

Júliusban tartják az idei Devolver Directet

Habár a múlt héten különböző események igyekeztek pótolni az elmaradt E3-at, ezeken nem mindenki lőtte el az összes puskaporát: a Devolver Digital például júliusban adja le az idei Devolver Directet.

Fall Guys: Ultimate Knockout - jelentkezz a bétára!

Hamarosan elkezdődik a Fall Guys: Ultimate Knockout publikus bétatesztelése, amire már fel is iratkozhattok a készítők weboldalán. A jó hír mellé még egy új előzetest is kaptunk.

E3 2019: A Devolver ismét hozta a formáját

Ahogyan azt az előzetes hírekből már tudni lehetett, a Devolver megint egy kellően elvetemült konferenciaparódiával jelentkezett, de persze azért az átvezetőkben szakítottak némi időt öt rövid trailerre is.