Fall Guys: Ultimate Knockout

PC, PlayStation 4

Kiadó: Devolver Digital, Fejlesztő: Mediatonic
Egy sajátos battle royale-cím, ahol a 60 apró, színes karakter elsősorban nem egymás ellen küzd, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése a fő feladatuk.
Értékelés: 8.0

Az Epic felvásárolta a Fall Guys csapatát

Búcsút int a Devolver Digitalnak a Mediatonic csapata. A Fall Guys fejlesztőstúdiója, illetve annak anyavállalata mostantól az Epic Games szárnyai alatt folytatja a karrierjét. Ez szerencsére nem befolyásolja a Fall Guys jövőbeli terveit.

Fall Guys - irány a távoli jövő!

Hamarosan beköszönt a Fall Guys: Ultimate Knockout negyedik szezonja, az első teaser szerint pedig a távoli jövőben, a 4041-es évben sem lesznek ügyesebbek a kétballábas babfigurák.

Az Xboxot sem hagyja ki a Fall Guys

Nem sokkal azután, hogy a készítők bejelentették a Fall Guys: Ultimate Knockout Nintendo Switch-változatát, megerősítették, hogy az Xbox-konzolokon is tiszteletét teszi majd a játék.

Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.

A Fall Guys világában is dúl a szerelem

Akkor sem kell egyedül töltenünk a Valentin-napot, ha még nem találtunk rá az igazira: a Fall Guys pufók babfigurái a szerelmesek ünnepét is szebbé teszik, mégpedig egy élőszereplős videóval és egy vörös pandás kosztümmel.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Fall Guys - Doom Slayer is beköszön

Határozottan meglepő kollaborációval indítja az új esztendőt a Fall Guys: Ultimate Knockout, ugyanis hamarosan akár Doom Guy vagy Cacodemon maskarába is öltöztethetjük majd a kis babfiguráinkat.

Élőszereplős karácsonyi videón a Fall Guys

Lassan a Fall Guys világában is beköszöntenek az ünnepek, melynek apropóján a Mediatonic és a Devolver előrukkolt egy élőszereplős karácsonyi videóval. Csekkoljátok le, nem mindennapi látvány a megelevenedett zselébab!

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Idén ezekre a játékokra kerestünk rá a legtöbbször

A Google kiadta az idei top tízes listáit arról, hogy az adott kategóriákon belül mire kerestünk rá a legtöbbször a 2020-as évben. Természetesen a videojátékok is saját listát kaptak, valamint a PS5-tel kapcsolatban is kiderült egy extra érdekesség.

A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Fall Guys - PC-n már 10 millió babfigura rohangál

Nem kell félteni a Mediatonic játékát, hiszen csak a PC-s eladásokat nézve a Fall Guys: Ultimate Knockout nem is olyan rég átlépte a bűvös tízmilliós mérföldkövet, ami ilyen rövid idő alatt azért igencsak szép teljesítmény.

Fall Guys - crossover a goromba libával

A tavalyi év nagy indie sikere, az Untitled Goose Game beköszön a Fall Guys: Ultimate Knockout világába is néhány egyedi jelmezzel. Ezzel egy időben a játék szezonközepi frissítése is megérkezett, amely kicsit felrázza a pályákat.

A Fall Guys is megünnepli a Sega szülinapját

A játékipar mértékeivel számolva igazi aggastyán a Sega - a japán fejlesztő és kiadó idén ünnepli a hatvanadik születésnapját. Ezt még a Fall Guys babfigurái is megünneplik, mégpedig egy Sonic-kosztümmel.

Bemutatkozik a Fall Guys egyik új pályája

A héten rajtol el a Fall Guys második szezonja, ami középkori témával várja a rajongókat. Az új évad új pályákat is hoz magával, ezek közül mutatkozott be most az egyik, amely a Knight Fever nevet viseli.

Fall Guys - jövő héten indul az új szezon

Végre megtudhattuk, hogy mikor veszi kezdetét a csetlő-botló zselébabok következő nagy kalandja. Október 8-án startol a középkori témájú Season 2, így nem árt sietni a jelenlegi szezon utolsó szintjeivel!

Fall Guys - külön szigetre zárták a csalókat

A csaláshoz folyamodó játékosokat senki nem szereti, és pontosan ezért a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztését végző Mediatonic egy határozottan érdekes büntetést talált ki ezeknek a felhasználóknak.
  • Írta: Baloo
  • 8 komment

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment