Újabb vezető írót veszített a Vampire: Bloodlines 2

  • Írta: szlav
  • 2020. október 20.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Egyre világosabb, hogy nincs minden rendben a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 háza táján. A sokat késleltetett játék augusztusban elveszítette az íróját és rendezőjét, most pedig a narratíváért felelős Cara Ellison is elpártolt a stúdiótól.

Alig néhány hónapja számoltunk be a kissé kétségbeejtő hírről, miszerint az egészen 2021-ig csúsztatott Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 vezető írója, Brian Mitsoda és a projekt kreatív igazgatója, Ka'ai Cluney is elhagyta a Hardsuit Labs csapatát. Ezzel azonban nem értek véget a vezető pozícióban lévő fejlesztők felmondásai, a játékot kiadó Paradox Interactive ugyanis bejelentette, hogy a Bloodlines 2 narratív dizájnere, Cara Ellison is távozott a stúdiótól.

Ellison az Armellóért felelős League of Geeks aprócska indie csapatához igazolt át, mondanunk sem kell tehát, hogy lényegesen kisebb kaliberű fejlesztőstúdióról van szó. Mivel a vámpíros szerepjáték az eredeti tervek szerint még idén megjelenhetett volna, nincs kizárva az sem, hogy az írók munkája egyszerűen véget ért, jelenleg pedig csupán technikai finomítások folynak, de a hirtelen váltás és a tény, miszerint Ellison gyakorlatilag minden nyomot eltüntetett a közösségi médiáról azzal kapcsolatban, hogy a Bloodlines 2-n dolgozott volna, arra enged következtetni, hogy a Hardsuit Labstől való elválás nem volt teljesen békés.

Akárhogy is legyen, a jelen állás szerint a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 valamikor 2021 elején jelenhet meg PC-n, Xbox One-on, Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...