Újra mozog a Demon's Souls remake-je

Megkapta második gameplay előzetesét a PlayStation 5-re érkező Demon's Souls-remake. Mivel a fejlesztők körbejártak néhány újságot, a videó mellé dögivel szolgálhatunk infókkal is az újrahangszerelt játékról.

Szeptember óta várhatjuk a Demon's Souls remake-jét a PlayStation 5 nyitócímei közé, és hogy biztosan ne feledkezzünk el róla, kaptunk is egy újabb gameplay előzetest a Bluepoint Games által újraalkotott játékhoz. Sőt, mivel a fejlesztők körbeturnéztak néhány amerikai videojátékos magazint, ezért bőven kaptunk infókat is a remake-ről. 

A PlayStation 5-ös Demon's Soulsban például lehetőségünk lesz tárolni a karaktereinket – a fejlesztők számos új testreszabási opciót adtak a játékhoz, és a különböző figuráinkat el is menthetjük, hogy aztán a Nexusban valamennyi lélekért cserébe bármikor átöltözhessünk. A kamera helyzete is megváltozott, a váll fölé került, de ha valakinek nem tetszik, akkor az beállíthatja az eredeti, hát mögötti látószöget is.

Kap fotófunkciót, illetve kétféle módban lesz futtatható a játék: a Cinematic natív 4K-s felbontást bír 30 fps-en, míg a Performance dinamikus 4K-t biztosít 60 fps-en. Emellett kap fekete-fehér szűrőt, illetve olyat is, amely a PlayStation 3 grafikáját idézi meg.

Ami benne volt a PlayStation 3-as változatban, az mind benne van a remake-ben az új megtalálnivalók mellett, de hatodik Archstone-ra ne számítsunk. Ó, és nem lesznek választható nehézségi szintek sem.

A Demon's Souls november 12-én (nálunk 19-én) jelenik meg PlayStation 5-re.

23 komment - szólj hozzá!