Astro's Playroom - életre kel a PlayStation-világ

  • Írta: szlav
  • 2020. november 6.
  • Videó
Link másolása
Az Astro's Playroom előtelepítve érkezik minden PlayStation 5-ön, a vidám kis űrhajós kalandja azonban jóval több lesz egy egyszerű techdemónál. Nézzük meg közelebbről, hogy mit tartogat ez a mókás platformer!

Ha lesz egy játék, amit a PlayStation 5 összes tulajdonosának szinte muszáj lesz kipróbálnia, az az Astro's Playroom - a teljesértékű platformerkalandot ingyenesen megkapja minden vásárló, ráadásul az már startra készen vár majd bennünket a konzol első elindításakor. Már csak azért is érdemes lesz ezzel a kalanddal kezdenünk, mert a PlayStation-históriával teletömött világ remekül bemutatja majd a DualSense kontroller összes új tulajdonságát.

5.
5.
xSHx
Én az AstroBoy t toltam, ami kb ugyan ez, csak VR ban, és minden percét élveztem. Uh ez is tuti jópofa kis cucc lesz.
4.
4.
ADMlN
Kövezzetek meg, de szerintem ez a legjobb day 1 nyitócím a next-gen konzolokon.
3.
3.
Yanez
#2: Számomra kevesebb, mint 1 év. Nincs hova sietnem. Leghamarabb tavasszal veszem meg, legkésőbb kora ősszel. Attól függ mikor végzek a pótolandó listámmal. Ebből a Days Gone már PS5-re csúszik nálam, de van még a RE Revelations2, TLoU2, Crash Bandicoot 4, Mafia Remaster, Nier Automata, Spyro 3, RE2, RE3, Bayonetta, Guacamelee 2, talán megint kitolom az első három UC-t, akárcsak a RE7-et, talán kipróbálom a Control-t, esetleg a DMC5 is szóba jöhet. Ezek ugrottak be így hirtelen. Szóval minek kapkodjak? :)
2.
2.
GemForge
#1: Kevesebb, mint két hét! :)
1.
1.
Yanez
Ez tök királynak néz ki, imádom az ilyen platformereket! Remélem a generáció során elegendő játék lesz ebből a műfajból is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...