Utolsó előzetesén a Demon's Souls-remake

  • Írta: gorien
  • 2020. november 12.
  • Videó
Link másolása
Ugyan nekünk még várnunk kell rá egy hetet, de Amerikában ma jelenik meg a PlayStation 5 és vele együtt a Demon's Souls remake-je, ehhez pedig a játék megkapta a maga launch trailerét is.

Néhány napja egy tizenkét perces gameplayt kaptunk a PlayStation 5-re készült Demon's Souls-remake-ről, most pedig már itt is van a launch trailer. Bizony, mivel Amerikában ma már befutnak a PlayStation 5 konzolok, ott már a Demon's Souls is játszható lesz – nekünk november 19-ig kell erre a jeles napra várnunk.

A Demon's Souls remake-jében visszatérünk Boletariába, ezúttal a Bluepoint Games keze nyomán. A PlayStation 5-re hangolt játék modern grafikával érkezik, Tempest 3D hangtechnikával, és kiélvezi az új kontroller képességeit is. És habár a halál elhagyhatatlan része a játékélménynek, a gyorsabb töltésnek hála nem kell sokat várnod, hogy azonnal visszatérj a harcba.

6.
6.
Observer
Az egyik legnehzeb soul játék de bele lehet jönni! https://youtu.be/Iio84fPxZ3w
5.
5.
zoli12i
Nagyon nem a zsánerem a soul játékok, de ezzel nagyon tennék egy próbát, mert brutál ahogyan kinéz.
4.
4.
delphijos
Nekem is az a gondom hogy valószínű már ehhez nem lenne türelmem.
3.
3.
#1: Engem is csak a nehézség tart vissza, pedig hihetetlen, ahogy kinéz. Az állítólag legkönnyebben DS-ben, a 3-ban, még az első boss-on sem jutok túl :)
2.
2.
Goromi
#1: Nem olyan nehéz egyáltalán
1.
1.
Jinbobo
Brutál gyönyörű, de én ebben a játékban gyorsan elvéreznék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...