Új eszköz korlátozhatja, mennyit költünk a FIFA-ban

A FIFA 21-ben mutatkozik be a FIFA Playtime nevezetű eszköz, amely az Electronic Arts szerint arra lesz jó, hogy nyomon kövesse a játékosok tevékenységét, és korlátozza a játékidejüket vagy a játékbéli költésüket.

A sportjátékai miatt megszokásszerűen bíróságra járó Electronic Arts új eszközt mutat be a FIFA 21-ben: a FIFA Playtime-ot. Ennek a funkciónak az lesz a legfőbb szerepe, hogy korlátozni fogja a játékosok játékkal töltött idejét, valamint a játékbéli holmikra költött pénzt. A játékosok (kiskorúak esetén a szüleik) képesek lesznek határokat szabni, hogy hány meccset játszhatnak, hány FUT-pakkot nyithatnak, vagy mennyit költhetnek a játék prémium valutájából.

Az Electronic Arts szerint ez a funkció a játékosok javát szolgálja, mondván „kutatások bizonyítják, hogy a játékosok több információ birtokában kényelmesebben választják meg, hogyan játszanak”. A FIFA Playtime segítségével és azzal, hogy a játékosok nyomon követhetik és korlátozhatják is akár a játékélmény különböző aspektusait, megtalálhatják a maguk számára a tökéletes egyensúlyt.

A FIFA Playtime november 17-től lesz elérhető a FIFA 21 PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es változatában. Az újgenerációs példányoknak már eleve a részét fogja képezni a december 5-i megjelenéskor.

9 komment - szólj hozzá!