Áprilisban érkezhet a Resident Evil: Village?

A Capcom nemrég beismerte, hogy hackertámadás érte, és bár elmondása szerint a felhasználók érzékeny adatai nem kerültek illetéktelen kezekbe, nagyon úgy tűnik, hogy vállalat értékes információi elkezdtek kiszivárogni a világhálóra.

Még november elején érte a japán céget kibertámadás, amit később a kiadó meg is erősített, valamint igyekezett megnyugtatni minden felhasználót, hogy az adatai ettől függetlenül továbbra is biztonságban vannak. Ez viszont kevésbé mondható el a Capcom titkos információiról, mert könnyen lehet, hogy most több fejlesztés alatt álló címének a megjelenése is idő előtt szivárgott ki.

Kezdjük rögtön a Resident Evil: Village premierdátumával, ami a most felbukkant pletykák szerint jövő év áprilisában esedékes. A kiszivárgott információk szerint egy kipróbálható verzió is érkezik a horrorjátékból még a megjelenés előtt, amit első körben majd a PS5-tulajok telepíthetnek a konzoljukra. A szivárgás szerint a Resident Evil 3-remake-hez hasonlóan a Village is kap egy elszeparált multiplayer módot, amely a Dominion kódnévre hallgat, azonban egyelőre ez minden, amit tudunk róla.

A zombiktól egy kicsit átkanyarodva a szörnyek felé: a pletykák szerint az egyik Nintendo Direct Minin bejelentett Monster Hunter: Rise és Monster Hunter Stories 2 párosa a Switch mellett ellátogat majd PC-re is. Az előbbi majd csak 2021 októberében esedékes, míg az utóbbi egyszerre érkezhet a hibridkonzolos verzióval júniusban. A Monster Hunter World PC-s sikereit elnézve egyáltalán nem elképzelhetetlenek ezek a feltevések.

Végezetül pedig a kiszivárgott adatok említést tesznek egy bizonyos Shieldre elkeresztelt projektről is, amiről mindösszesen annyi derült ki idáig, hogy a kampány mellett a következő többjátékos módokat tartalmazza majd: raid, survival és base defense.

5 komment - szólj hozzá!