Marvel's Avengers - hasznosabbak lettek a társaink

  • Írta: szlav
  • 2020. november 23.
  • Letöltés
Link másolása
A decemberi nagy frissítés előtt is kapnak pár újdonságot a Marvel's Avengers játékosai. A legutóbbi update bevezette a pingelési rendszert, amellyel célirányosan utasíthatjuk a gép által irányított csapattársainkat.

Valljuk be, aki mostanában is aktívan játszik a Marvel's Avengersszel, az valószínűleg vagy egy teljes baráti csapattal, vagy teljesen szólóban, AI-csapattársakkal teszi azt. Az utóbbiaknak kedvez a játék legújabb frissítése, amely a minap élesedett és jóval hasznosabbá varázsolta a gépi társainkat.

A Crystal Dynamics csapata ugyanis bevezette a pingelés lehetőségét, amellyel némi kontrollt kapunk a céltalanul pofozkodó szövetségeseink felett. Egy ellenfelet megjelölve utasíthatjuk őket, hogy egy célpontra összpontosítsák az erejüket, de segíthetnek a feladványok megoldásában is, ha bepingeljük a hackelésre váró terminált vagy a foglalópontot. A frissítés egyébként egy halom javítást is hozott, melyekről a patch note-ok közt olvashattok bővebben.

Ez a kisebb update azonban csak egy kisebb ízelítő abból, hogy mi vár ránk decemberben. Némileg megkésve ugyan, de hamarosan megérkezik Kate Bishop, a szuperhőscsapat legújabb Bosszúállója, akiről nemrég a legutóbbi War Table közvetítése kapcsán számoltunk be részletesebben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...