Orc Warchief - városépítés orkmódra

  • Írta: gorien
  • 2021. január 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Orc Warchiefben az emberek által legyőzött és megszégyenített orkok egyik törzsfőnökének szerepét öltjük magunkra. A feladatunk egy, az emberek támadásainak ellenálló város felépítése, majd az örök háború megnyerése.

A lengyel CreativeForge Games (aminek többek közt a Phantom Doctrine-t is köszönhetjük) alá tartozó G-Devs csapat számos játékon dolgozik párhuzamosan. A Monsters Domain vagy a Scrap Games mellé most jelentették be legújabb alkotásukat, ami az Orc Warchief: Strategy City Builder címet viseli.

A háttértörténet a következő: az emberek a Nagy Háború alatt alaposan megverték az orkokat, egy fiatal törzsfőnök azonban eltökéli, hogy felépít egy várost, ami ellenáll az emberek támadásainak, újra összehívja a Hordát, és megmutatja, hogy agyaras népe valódi harcosokból áll.

Az Orc Warchiefben a feladatunk ennek a városnak a gondozása. Nyersanyagokat gyűjtünk, etetjük és képezzük a lakókat, fegyvereket gyártunk, majd pedig terjeszkedünk – ám minél nagyobb a településünk, annál inkább böki az emberek csőrét, akik szívesen földbe tipornának minket. Szerencsére nem csak evilági erőkre hagyatkozhatunk: ha buzgó hívők vagyunk, az általunk tisztelt isten is megsegít minket.

Az Orc Warchief: Strategy City Builder PC-re fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...