Traileren a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

A Nintendo kiadott egy új trailert az eredetileg Wii U-ra megjelent Super Mario 3D World switches újrázásához, amely a Bowser's Fury kiegészítőre fókuszál. Mario és Bowser Jr. akcióban!

Az idei év első nagyobb Nintendo-megjelenése lesz a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, amely a Wii U-n debütált Mario-epizódot hozza majd vissza Nintendo Switchen. A február 12-én boltokba kerülő újrázás több újdonságot is tartogat: a készítők finomhangoltak a játékmeneten, lesz online co-op, és két új Amiibónak is örülhetünk.

A legfontosabb adalék azonban a Bowser's Fury címet viselő kiegészítő lesz, a Nintendo ennek szentelte a játék legújabb trailerét is. Ebben Mario és Bowser Jr. együtt kalandoznak majd, utóbbi pedig magával hozza a Super Mario Sunshine-ból ismerős ecsetét is. Ahogy a kedvcsináló bizonyítja, elkél majd a segítség...

A Nintendo emellett bejelentette, a játék megjelenésével párhuzamosan piacra dob egy spéci, Mario-színekben pompázó Switchet is, amelynek az igazi különlegessége az, hogy most először maga a konzol is alternatív festést kapott, nem csak a Joy-Conokat és a többi kiegészítőt színezték át. A csomag része lesz egy hasonló megjelenésű védőtok is.

Zárásképpen pedig csekkoljátok a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury új artworkjét, mert nagyon pofás darab lett:

17 komment - szólj hozzá!