Hamarosan megújul a Battle.net

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 15.
  • Letöltés
Link másolása
Habár megjelenése óta már jó pár funkcióval bővítette a PC-s platformját a Blizzard, a felület dizájnján jelentős módosításokat nem eszközölt az elmúlt időszakban. A következő hetekben ez most megváltozik.

A Blizzard bejelentette, hogy hamarosan megszépül a Battle.net, és természetesen a ráncfelvarrás mellett a funkcionalitás tekintetében is alaposan újragondolták a PC-s launchert.

Az új verzióban immáron szabadon módosíthatjuk a játékfülek sorrendjét, egyszerűsödik a navigáció a panelek között, és végre a barátainkkal kapcsolatos információkat is folyamatosan nyomon követhetjük majd. Már az előzetes képeken is jól látszik, hogy végre eltűnik a rengeteg üresen tátongó felület a különböző oldalakról:

A Blizzard az új felületre való átállást már el is kezdte az észak-amerikai régióban, hozzánk valamikor az elkövetkezendő hetekben érkezik meg a patch.

3.
3.
markoci555
kipróbáltam, tetszik, nagyritkán újrajátszom a single játékokat, szóval inkább csak hots-ra használom, engem ne piszkáljanak cod-al, és erre pont tökéletes

esetleg valami steamféle kívánságlistás cuccost kéne betenni, tudom nincs sok játékuk, de olyan ritkán van leárazás, hogy általában elsiklok felettük
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...