Crysis: Szemtől szemben az Alien hordával

  • Írta: Daks
  • 2007. április 18.
  • Videó
Link másolása
A Gamekapocs rendszeres olvasói nem kevés Crysis videóval találkozhattak már, azonban legújabb klippünk mindegyiket lepipálja. Bemutatkozik az Alien horda!
A Gamekapocs rendszeres olvasói nem kevés Crysis videóval találkozhattak már, azonban legújabb klippünk mindegyiket lepipálja. Bemutatkozik az Alien horda!


25.
25.
szutsroland
Egyetértek Utys!

Fölösleges azon vitázni, h melyik a jobb. Mindenkinek más és más tecccik. Olyan nincs h csak az jó.

Nekem még sosem volt konzolom, de szívesen kipróbálnám, mert érdekel a téma (csak a pénz mindig egy akadályforrás).

A PC szerintem szabadabb, de a konzol meg maximálisan a játékokra specializálódott. Szóval ha lehetne én összemixelném :D

de tényleg abba kéne hagyni ezt az értelmetlen veszekedést. (elvégre már nem vagyunk kisgyerekek =) )
24.
24.
naval
mai naptól úgy döntöttem:névtelen látogatók véleményével nem foglalkozom!!!

23.
23.
Utys
Régen konzolon tolnám. Bekapcs és játsz. De nincs meg a hobbi programozás és az az köré épülő community. (Tudom van XDA, de a kettő nem ugyanaz.)



Egyébként: nem lehetne végre elfelejteni ezt a "konzolos", "pc-s" dolgot könyörgöm? Gamer, nem más. Szeret játszani. A vas meg teljesen mindegy.
22.
22.
naval
sopranonak igaza van!!!
21.
21.
naval
ami természetesen a KONZOL !!!







20.
20.
kenny22
ez az utcsó 3 vélemény rohadtul igaz mert mindent azért veszel amiért megtetszik mert gondolom nincs senkinek arra pénze h vegyen ps3-at x360-at és pc-t egyszerre ja és ha az egyiket megunja játszik egy kicsit a másikon aztán jöhet a 3. és a végén kiderül h bammeg nem kellett volna megvennem az összeset csak az egyiket(ami természetesen a pc lesz):D
19.
19.
felegyi
Szerintem is rohatt sokba kerül egy PC!Nemcsak a fejlesztés,de több áramot is fogyaszt!Én 2-évente fejlesztem a gépet,lehet hogy drága,de azt is nézzük hogy milyen élménmyt nyújt!
18.
18.
VID993HUN
Auron most is a számból vetted ki a szót :)
17.
17.
Hycker
SOPRANO, ne felejtsd el hogy a ps1re kijött gammákat istenitettük, nem csak te, nem csak én hanem még egy pár millioan. Az hogy konzol vagy pc? Egyértelmű... ha játszani és nem nyafogni meg csorgatni a nyálad a pcre kijött gammák látvány világa miatt akkor konzol. Ha tartani akarod a tempot feljlödéssel, az uj technologiákkal, az uj kódokkal a megkövetelt hardware és az ezért kapott játékélménnyel és grafikával éééés ne adj isten még ezer meg egy dolgot akkor pc. OFF: PS1 -> Tony Hawk 1... aaaaaaaahhhhhh mennyire jo még ezredszer is kitolni :)
16.
16.
kenny22
ja én is ezt mondtam de elv a közepétől új
15.
15.
kenny22
Auron: ez a konzol mindenek felett duma elég szar mert a pc mindig is jobb volt/lesz/marad mert azt lehet fejleszteni és a konzolok nem naprakészek míg pc-ből akár mikor jobbat lehet csainálni mint egy általad istenített x360, de még a ps3 is simán elbújhat egy agyontuningolt pc mellett ja és a konzolok még nem dx10 kompatibilisek ami viszont a közel jövőben elengedhetetlen lesz a játékokhoz



abban viszont igazad van h a pc fejlesztés qrva drága de ha nem mindíg a legjobbat veszed akk úgymond olcsón kijössz
14.
14.
Auron
Elmondom én mire jó a konzol gyerekek. Reggel felébredek és egyetlen gombnyomásra beindul a Hd tv-én ami nélkülözhetetlen az új konzoloknál. Nagyon jó az xbox360-an. Játékban most jobb mint a pc. Egyenlőre. De ugyebár az idő megy. Lesz majd pillanat igen amikor Pc ujra jobb lesz. Ez a trend. FEJLŐDÉS. De a konzol sokat fejlődtek. És gondolnunk kell azokra az emberekre akik nem értenek a számítógépekhez. Én speciál meguntam a sok fejlesztgetést megmondom őszintén. Annyi pénzem ráment már erre hogy durva. Megvettem a boxot és egy tv-ét a játékok ugyebár ingyen vannak szinte rá és mondanom se kell mindel lehet neten tolni. Bizony neten lehet tolni nem eredeti gammával is.Megvan egyébként mindkettő előnye. Boxra már lehet kötni egeret és billenytyűt is az Fps játékok ezzel megoldva és majd az mmo játékok is. Megmondom én mi a helyzet. Most jobb a Box360-an és majd egy év múlva vagy talán annyi idő sem kell lehet megfordul ez a dolog. Mindenesetre én mindkettőt nagyon szeretem.
13.
13.
Hycker
16: Nem teljesen igy van ez SZTEM...

a., mihelyst mi PCsek átlépjük a határt valóban megmarad a PC, és folyamatos fejlesztgetésekkel bőven elverjük a konzolokat, ergo a konzol (és itt kifejezetten a PS3ra gondolok, mérete, és fűtési teljesitménye által) a játékon kivül még jo lesz fűtőtestként :)

b., Nem hiszem hogy csak egy X2 vagy egy C2D képes nagyobb teljesitménye mint egy konzol, elég csak az A64-ek (San Diego, Toledo) gondolni.

c., nem feltétlenül kötelező a 8as GeForce széria valamelyikén a beszerzése, elég játék fog még jönni DX9re hogy tudjuk élvezni, mellesleg a 7es sorozat legerősebb tagja (7950Gx2) közel olyan teljesítményre képes mint egy 8800.



Visszatérve a Crysis gammához. Bitang lesz. a Crytek-es srácok nagyon tudnak programozni, rajzolni és fantázia is van bennük jokedvel. Profi játék lesz, profiknak azaz PC-re. Konzolon meg se nyikkanna egy DX10es grafikával. és miért? Mert gyenge a vas hozzá. Ez ennyire egyszerű
12.
12.
naval
kicsit beleuntam az állandó pc vs konzol témába.

konzolpárti vagyok,de rájöttem ugysem lehet meggyőzni a másik félt,és már nem is akarom.

persze ez forditva is igaz.



olvassátok végig a fórumot.az egész csak a konzolosok és pc-sek vitájáról szól.

a játékról kevesebb szó esett.na mindegy,fikázzátok továbbra is egymást ha jól esik....

persze vitatkozni egy fokkal kulturáltabban is lehet.ahol már a szar szó is előfordul,na az már nem vita. inkább tahóskodás.

11.
11.
naval
a videó jó,szép.

a hozzászólásaitok : IQ light (tisztelet a kivételnek)





10.
10.
SWBF2
Piroska néni:szarj a boxodba vagy PS3-madba amid van!Köszi
9.
9.
Auron
8.
8.
Hycker
te honnan tudod milyen sorsra jutott a stalker? Unreal? Az mi? Jegyzik azt valahol? :D KONZOLOKON? Hegeszd bele a 8800GTXet SLIben azt akkor majd jobb lesz a konzolod grafikai teljesitményben mint egy közép-felső kategorias PC. De sajnos a PI-t még akkor is én fogom gyorsabban számolni sajnos, és én még nem is költöttem 90-160 ezer HUFot egy radiátorra =) Fájdalmas az igazság ugye? :)
7.
7.
Halfer
na ez valóban nagyon ütős :O mekkora élmény lehet már ilyen grafikán játszani :) és míly messze van hogy ezt én így élvezhetem a gépemen :D
6.
6.
kenny22
akk lehet h azért volt annyira ismerős mert a fele az télleg ugyan az mint egy előző videó,de amúgy végignéztem
5.
5.
Daks
jah sztm is... az eleje ismetles
4.
4.
felegyi
Kenny szerintem te nemnézted végig a trailert!Ez vadi új!!!!És fasza!
3.
3.
Daks
jaah, nem lehet, hogy ilyen GDC-ről vagy E3-ról felvett kézikamerás videót láttál? Mert ez még tuti nem volt kint ilyen formatumban, emlekeznek ra, elvegre en is nagy rajongo vagyok :D. Az első fele ismétlés, de a vége az új!
2.
2.
Daks
láááttad? lehetetlen. eddig ugy 5 nagy kulfoldi portalon volt úgy kiirva, hogy "newest trailer". vagy te vagy nagyon jo, vagy szakma kezdi elhagyni magat :D
1.
1.
kenny22
hát ezt a videót már vagy 4 hónpja biztos láttam. mi ezen az újdonság??? ezzel nem akarok megsérteni semmilyen gk szerkesztőt csak így tovább
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...