Tizenkét év után új pályát kap a Halo 3

  • Írta: szlav
  • 2021. február 15.
  • Hír
Link másolása
Sosem késő felfrissíteni a legnagyobb klasszikusokat! Révbe ért a 343 Industries által vezényelt Halo: The Master Chief Collection, de továbbra is számíthatunk friss multiplayeres térképekre és további hasznos újdonságokra.

Tartalom szempontjából így sem panaszkodhatunk a Halo: The Master Chief Collection felhozatalára, de a 343 Industries még nem végzett a csomaggal. A stúdió ezúttal egy régi-új pályával teszi gazdagabbá a Halo 3 többjátékos módját, erre pedig a 2009-es Mythic II térképcsomag óta nem volt példa.

A régi-új megnevezés pedig azért helytálló, mivel az aréna a Saber Interactive által fejlesztett, de rövid időn belül lelőtt Halo Online térképei közül érkezik. A Kotaku értesülései szerint valószínűnek tűnik, hogy a Waterfall nevezetű pályáról van szó, ha tehát volt dolgotok az Oroszországban rövid ideig futó projekttel, akkor talán már találkoztatok is vele. 

Ezzel választ is kaptunk arra, hogy mire is gondolt a költő legutóbb, amikor a legújabb flightinggal kapcsolatban a 343 blogján azt olvashattuk, hogy "egy új helyen, másféleképp" folytathatjuk a spártaiak kalandját. Az "új hely" nyilvánvalóan a Halo 3 térképét jelöli, de választ kaptunk arra is, hogy mit jelöl a mondat második fele. A fejlesztőcsapat ugyanis elárulta, hogy jelenleg azon dolgoznak, hogy a Halo-játékok konzolos változataiban is elérhetővé tegyék az egér és billentyűzet teljes körű támogatását.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...