Már tölthető a Blizzard Arcade Collection

Miután egy korhatár-besorolás idő előtt lebuktatta, nem okozott nagy meglepetést, tegnap azonban hivatalosan is bemutatkozott a Blizzard Arcade Collection, amely a cég retrojátékainak gyűjteményes kiadása.

A BlizzConline tegnap esti nyitóceremóniáját a Blizzard Arcade Collection bejelentése nyitotta, amely három Blizzard-klasszikust hoz el gyűjteményes formában PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

A The Lost Vikings, a Blackthorne és a Rock N Roll Racing játékokat magába foglaló csomag már elérhető mindegyik platformra, és alapértelmezetten 20 dollárt kóstál: PC-n a The Celebration Collection részeként vásárolhatjuk meg, míg konzolon önállóan vagy a The Blizzard 30-Year Celebration Collection részeként lehet a miénk.

A játékok két-két kiadásban, Original Editionben és Definitive Editionben kaptak helyet a gyűjteményben - az utóbbiak játéktól függően ígérnek audiovizuális extrákat, illetve tartalmi kiegészítéseket. A Rock N Roll Racing definitív kiadásának kivételével mindegyik játékban lehetővé vált a mentés, emellett bármikor visszapörgethetjük az időt tíz másodpercre, és az irányítást is testreszabhatjuk.

Az "eredeti" kiadások érdekes extrája a Watch Mode, amellyel végignézhetjük, ahogy a gép végigjátssza a játékokat, mi pedig akkor kapcsolódunk be, amikor szeretnénk. Emellett a rajongók figyelmébe ajánljuk a Blizzard Arcade Collection digitális múzeumát is, amely mindenféle háttéranyaggal és látnivalóval kedveskedik nekik.

A The Lost Vikings, a Blackthorne és a Rock N Roll Racing korábban egyébként ingyenesen is elérhetővé váltak.

1 komment - szólj hozzá!