Kalimdor felé tart az új Hearthstone-kiegészítő

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem hiányozhatott a BlizzConline-ról a Blizzard népszerű kártyajátéka, a Hearthstone sem, amely egy új kiegészítőt és egy vadonatúj játékmódot villantott a nyitóceremónia során.

A hordarajongók örülni fognak a Hearthstone legújabb kiegészítőjének, hiszen a Forged in the Barrens Kalimdor felé veszi az irányt. A csomag 135 új lapot hoz majd magával (köztük Vol'jint és a feleségét kereső Mankrikot), illetve bevezeti az egyszer használható Frenzy képességet: ez akkor sül el, amikor egy minion túlél először túlél egy támadást.

Bemutatkozott ezenkívül, és szintén idén érkezik majd a Mercenaries mód, amely egy roguelike deckbuilder lesz: ebben egy csapatnyi zsoldost kell összeválogatnunk, és útnak indítanunk, a feladatunk pedig az lesz, hogy leküzdjük a véletlenszerűen sorsolt akadályokat, és eltegyük láb alól a végső bosst is. Hőseink minden egyes csatával lootot szereznek, és fejlődnek majd, továbbá fontos változás az alapjátékhoz képest, hogy itt az egyes körökben egyszerre adjuk ki az utasításainkat az ellenfelünkkel, nem pedig egymásra várva.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...