Hearthstone: Heroes of Warcraft

PC, Macintosh, Mobil

Fantasy, Kártyás
Kiadó: Blizzard, Fejlesztő: Blizzard
Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.
Értékelés: Nincs még értékelve

Hearthstone - vár a Tombs of Terror

Ahogy a Rise of Shadows frissítését a The Dalaran Heist egyjátékos kampánya követte, úgy követi a Saviors of Uldum kártyaözönét a Tombs of Terror kalandja is. Ősi átkok, félelmetes ellenfelek és fényesen csillogó kincsek várnak a felfedezőkre.

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.

Megvan az idei BlizzCon dátuma

Idén ősszel újra megrendezésre kerül a Blizzard éves összejövetele, a BlizzCon. Az izgalmas bemutatók és bejelentések mellett ismét komoly szerepet kapnak majd a stúdió játékaihoz kötött esportesemények is.

Hearthstone - megérkezett a Rise of Shadows

Ideje ismét leporolni kedvenc paklinkat, mivel mától újabb trükkös kártyákkal egészíthetjük ki azt. Dalaran lakói nincsenek biztonságban, hiszen Dr. Boom és a League of E.V.I.L. gonosztevői valami igazán ördögire készülnek.

Áprilisban új kiegészítőt kap a Hearthstone

Április 9-én mutatkozik be a Hearthstone következő kiegészítője, a Rise of Shadows. A rengeteg új kártyát tartalmazó expanzióban ezúttal a Warcraft univerzumában mesterkedő League of E.V.I.L. okoz majd fejtörést.

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.

Idén nem lesz nagyobb Blizzard-megjelenés

Az Activision Blizzard is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a kiadó CFO-ja, Dennis Durkin megerősítette, hogy idén gyengébb teljesítményre számítanak a Blizzardtól, a stúdiónak ugyanis nem lesz nagyobb megjelenése.

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Már 100 millió játékosnál jár a Hearthstone

Újabb mérföldkövet ért el a Blizzard kártyajátéka, hiszen már 100 millió játékost tudhat maga mögött a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Ennek örömére ingyenes paklikat osztogatnak a készítők, most érdemes belépni a játékba.

Hearthstone - íme, a Rastakhan's Rumble részletei

Hearthstone-fanok, figyelem! Hamarosan indulhatunk a dzsungelbe trollkodni! A Gurubashi Aréna ismét megnyitja a kapuit, ezúttal a kártyajáték hősei előtt. Kilencen lépnek be, a végén azonban csak egy maradhat!

Hearthstone - decemberben jön az új kiegészítő

Bemutatkozott a Hearthstone kártyajáték következő kiegészítése, a Rastakhan's Rumble, amiben ezúttal a trollokon lesz a hangsúly. A pakli új hősöket és egyéb izgalmas újdonságokat is tartalmazni fog.

Új vezető a Blizzard Entertainment élén

Vezetőváltás történt a Blizzard háza táján. A korábbi vezérigazgató, Mike Morheim helyére a World of Warcraft producere, J. Allen Brack áll. Más új nevekkel is bővül a vállalat vezetői csapata.

1,5 milliárd dollárt termelnek idén a kártyajátékok

A SuperData legfrissebb elemzése szerint a kártyajátékos piac idén közel 1,5 milliárd dollárt fog termelni, miközben a következő két évben további 30 százalékkal bővülhet majd a piac.

Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.

Hearthstone - bemutatkozott az új kiegészítő

A Blizzard lerántotta a leplet a Hearthstone következő kiegészítőjéről, a The Boomsday Projectről. Az új kártyacsomagokkal jelentkező expanzióban a mechák és a tudósok lesznek a középpontban.

Remek negyedévet zárt az Activision Blizzard is

Lassan lecseng az aktuális pénzügyi beszámolók sorozata, az Activison Blizzard azonban egészen idáig adós volt a befektetőknek tartott előadással. Megérte várakozni, a kiadó remekül teljesített a legutóbbi negyedév során.

Hearthstone - infók a Witchwood single módjáról

Noha a Hearthstone legújabb kiegészítője két hete jelent meg, a beígért egyjátékos mód még várat magára. Szerencsére a Blizzard elárult pár konkrétumot a Monster Huntról. Az adalék csütörtökön élesedik.

Kulisszák mögött a Hearthstone - The Witchwood

Ben Brode és társai leültek egy videó erejéig, hogy meséljenek nekünk a Witchwood fejlesztéséről. Megtudhatjuk, hogy honnan kapták az ihletet a rémisztő szetthez, és azt is, hogy milyen nehézségekkel kellett szembe nézniük a munka során.