Hearthstone: Heroes of Warcraft MAC, Mobil, PC

Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.
1613822400

Kalimdor felé tart az új Hearthstone-kiegészítő

Nem hiányozhatott a BlizzConline-ról a Blizzard népszerű kártyajátéka, a Hearthstone sem, amely egy új kiegészítőt és egy vadonatúj játékmódot villantott a nyitóceremónia során.
1612260000

Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.
1604394000

Ingyenes lesz a 2021-es BlizzCon Online

Több szempontból is különleges lesz az elmaradó BlizzCont pótló, jövő februári BlizzCon Online. Mivel az egész rendezvény digitális térbe kényszerül, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben nem kell virtuális jegyet venni a megtekintéséhez.
1596621600

Nem csak a Diablóval készül mobilra az Activision

Az Activision-Blizzard is nyilvánosságra hozta a legutóbbi pénzügyi negyedévének adatait. Növekvő számokkal büszkélkedhetnek, amiből a mobilos piac is kivette a részét, ezért a befektetőknek megerősítették: terveznek a platformmal.
1596549600

Elégedetlenek a fizetésükkel a Blizzard dolgozói

Egy tavalyi felmérés kiábrándító eredményeit követően az Activision Blizzard a múlt hónapban megnövelte számos alkalmazott fizetését, néhányan azonban így is minimálbérért dolgoznak. A vállalat dolgozói versenyszerű fizetésért kiáltanak.
1590559200

Elmarad az idei BlizzCon

Nem túlságosan nagy meglepetés, de végre hivatalos: a legtöbb videojátékos rendezvényhez hasonlóan az idén ősszel esedékes BlizzCon is elmarad. A Blizzard 2021 első felében egy online eseménnyel pótolna.
1584522000

Új kaszttal erősít a Hearthstone

Áprilisban megjelenik a Hearthstone következő kiegészítője, amely a szokásos újdonságokon túl néhány olyan változást is hoz, amelyek a játék alapjait bolygatják meg. Például hat év után végre új hőskasztot kapunk.
1582034400

Mennyiért adta az Activision a streamjogait?

Az elmúlt két évben a Twitchen követhettük nyomon az Overwatch vagy a Hearthstone bajnokságait, az Activision Blizzard azonban átvitte a YouTube-hoz a játékait. Vajon mennyit kaptak érte?
1580212822

Hearthstone - készült belőle egy VR-prototípus is

A Hearthstone vizuális effektjeiért felelős csapat vezetője, Hadidjah Chamberlain nemrég interjút adott a PowerUp csapatának. A beszélgetésből derült ki, hogy korábban készült egy VR-prototípus a kártyajátékhoz.
1579957200

Platformot váltanak a Blizzard esport-streamjei

Eddig a Twitch adott otthont az Activision-Blizzard esport-eseményeinek, idén azonban a vállalat új megállapodást kötött, mégpedig a rivális YouTube-bal. Mostantól kizárólag itt nézhetjük majd az Overwatch League mérkőzéseit is.