Elmarad az idei BlizzCon

Nem túlságosan nagy meglepetés, de végre hivatalos: a legtöbb videojátékos rendezvényhez hasonlóan az idén ősszel esedékes BlizzCon is elmarad. A Blizzard 2021 első felében egy online eseménnyel pótolna.

A COVID-19 mindnyájunk életét alaposan felforgatta, ez pedig nincs másképp a tengerentúlon sem. Sorra maradnak el az idei nagy videojátékos rendezvények, így már az év végére betáblázott eseményeket sem érdemes várnunk. Ha november, akkor BlizzCon, de sajnos hosszas mérlegelés után a Blizzard is úgy döntött, hogy elhalasztja a rendezvényét.

Idén semmiféle komolyabb eseményre nem érdemes tehát számítanunk, az irvine-i banda azonban nem szeretné ennyiben hagyni a dolgot. Ha minden a tervek szerint halad majd, akkor 2021 elején egy online rendezvény pótolhatja a nagy bejelentések napját, így valószínűleg ekkor hallhatunk majd az akkor már javában zakatoló World of Warcraft: Shadowlands újabb frissítéseiről, az Overwatch 2-ről, a Diablo IV-ről és Immortalról, a Hearthstone következő újdonságairól, illetve az esetleges új projektekről.

6 komment - szólj hozzá!