Nyáron jön a Where the Heart Leads

  • Írta: gorien
  • 2021. március 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Where the Heart Leads egy szürreális kalandnak ígérkezik, amelyben egyszerre járjuk be egy férfi múltját, jelenét és jövőjét, és döntések rengetegén keresztül fedezhetjük fel, hányféleképpen alakulhatott volna az élete.

Majdnem kereken egy évvel azután jelenik meg az Armature Studio új, történetközpontú játéka, hogy először bemutatkozott. Ugyan a címén kisebb módosítást eszközöltek (Where the Heart Isből váltott Where the Heart Leadsre), de változatlanul egy szürreális kalandban lesz részünk, amely egy férfi teljes életét felöleli, annak minden nehéz döntésével és azok súlyos következményeivel együtt.

Ahogy a fejlesztők a blogposztjukban is leírják, a játékkal a céljuk az, hogy egy szerteágazó történetet tárjanak elénk, amelyben úton-útfélen választanunk kell. A fentebbi előzetes is prezentál egy ilyen döntést annak kifejleteivel együtt. Ezek építik fel a Where the Heart Leadset, amelyben Whit Anderson múltját, jelenét és jövőjét formálhatjuk – a több mint tízórányi játékidő alatt minden játékos szinte egy egyedi élettörténetet ismerhet meg az ígéretek szerint.

A Where the Heart Leads július 13-án jelenik meg PlayStation 4-en és 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...