GRIT - battle royale a Vadnyugaton

  • Írta: gorien
  • 2021. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Stetsont a fejbe, coltot az egyik kézbe, gyeplőt a másikba! A GRIT-ben vár ránk a Vadnyugat, ahol a kétbalkezes cowboy építőmérnökök miatt a város soha nem elég nagy kettőnek. Vagyis most száznak, hiszen annyian küzdünk egymással.

Míg a hamarosan nyílt bétázó Naraka: Bladepoint a nindzsáknak mutatja be a battle royale műfaját, addig a Team GRIT a Föld másik oldalára látogat el a GRIT-tel. A GRIT-ben lóháton, gőzmozdonyon és colttal vívhatjuk a százfős csatákat, elvégre a Vadnyugat és a cowboyok eddig kimaradtak a battle royale-őrületből. A játék épp a hétvégén tartott egy zárt bétát, és tavasszal várható a korai hozzáférése is.

A GRIT az ismerős battle royale-elemek mentén épül fel: száz játékos egy egyre szűkülő területen keresgél fegyverek és más, a cowboyok számára hasznos eszközök után, hogy egymást kiiktatva utolsóként maradjanak állva. A mozgásunkat egy lokomotív és lovak is segíthetik, ha pedig idő előtt ólmot kapnánk, egy másik vesztésre állóval vívott pisztolypárbaj visszarepíthet minket a versenybe. A Vadnyugat pókeres hagyományait tiszteletben tartva kártyaalapú perkrendszer is lesz benne.

A teljes megjelenés 2021 szeptemberében várható PC-re.

5.
5.
Viktor_The_Best
Remelem a Rockstar fejlesztoi nem latjak ezt a hulladekot. XD XD
4.
4.
Viktor_The_Best
Mar csak ez hianyzott! Nincs eleg battle royal jatek?!
3.
3.
markoci555
olyan f***ul néz ki mint a pubg, cserébe talán olyan optimalizálatlan is?(egyébként ez az egyetlen amiben pontot tudok adni a fortnite-nak, ők legaláb elmentek egy ilyen rajzoltabb téma felé)
2.
2.
Nothing
Basszus, egy attoszekundumig GRID-nek olvastam, mondom, mi a frászt csinálhatunk battle royale stílusban a vadnyugaton, licenszelt csodakocsikkal??? XD XD

Azt hiszem, mára elég volt a rumos csokigolyóból...XD
1.
1.
Daniel21
PUBG a kb-n.
Kivárom a mobilos megjelenését. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...