GRIT - battle royale a Vadnyugaton

Stetsont a fejbe, coltot az egyik kézbe, gyeplőt a másikba! A GRIT-ben vár ránk a Vadnyugat, ahol a kétbalkezes cowboy építőmérnökök miatt a város soha nem elég nagy kettőnek. Vagyis most száznak, hiszen annyian küzdünk egymással.

Míg a hamarosan nyílt bétázó Naraka: Bladepoint a nindzsáknak mutatja be a battle royale műfaját, addig a Team GRIT a Föld másik oldalára látogat el a GRIT-tel. A GRIT-ben lóháton, gőzmozdonyon és colttal vívhatjuk a százfős csatákat, elvégre a Vadnyugat és a cowboyok eddig kimaradtak a battle royale-őrületből. A játék épp a hétvégén tartott egy zárt bétát, és tavasszal várható a korai hozzáférése is.

A GRIT az ismerős battle royale-elemek mentén épül fel: száz játékos egy egyre szűkülő területen keresgél fegyverek és más, a cowboyok számára hasznos eszközök után, hogy egymást kiiktatva utolsóként maradjanak állva. A mozgásunkat egy lokomotív és lovak is segíthetik, ha pedig idő előtt ólmot kapnánk, egy másik vesztésre állóval vívott pisztolypárbaj visszarepíthet minket a versenybe. A Vadnyugat pókeres hagyományait tiszteletben tartva kártyaalapú perkrendszer is lesz benne.

A teljes megjelenés 2021 szeptemberében várható PC-re.

5 komment - szólj hozzá!