Abandoned - rémségek az erdő mélyén

PlayStation 5-exkluzív belső nézetű túlélőhorrort villantott a Blue Box Game Studios. Az Abandoned Jason Longfield történetét meséli el, aki egy félelmetes erdőben találja magát egy őrült szektavezér elől menekülve.

Jason Longfield az emlékeitől megfosztva egy sűrű erdő mélyén találja magát. A férfi számára eleinte rejtély, hogy hogyan kerülhetett ide, amikor azonban egy vérszomjas szekta a nyomába ered, Jason számára hamar világossá válik, hogy emberrablás áldozatává vált. Az Abandoned egy belsőnézetű túlélőhorror, amely a valósághű, kissé nehézkes fegyverkezelésével ad lehetőséget arra, hogy felülkerekedjünk az üldözőinken.

Habár az első, láthatóan döcögős előzetes egyelőre nem ad erre bizonyítékot, ez a narratív fókuszú túlélőjáték alaposan kihasználja majd a PlayStation 5 hardveres adottságait - elvégre exkluzív címről beszélünk. Ez natív 4K-s felbontást és 60 fps-es sebességet jelent, valósághű 3D-s hangzást és a DualSense kontroller funkcióinak teljes körű támogatását.

Az Abandoned az idei év végén érkezik PlayStation 5-re. A fejlesztők hamarosan újabb, valódi gameplay-előzetessel jelentkeznek.

5 komment - szólj hozzá!