Xbox One-ra is jön a Microsoft Flight Simulator?

A VSC Rating Board weboldalán korhatár-besorolást kapott a Microsoft Flight Simulator Xbox One-os verziója. Ez a játék CPU-éhségét ismerve meglepő, de lehet, hogy a Series-konzolok mellett az előző generációra is ellátogat a szimulátor?

Tavaly debütált PC-re a Microsoft Flight Simulator, ami a tervek szerint idén érkezik a redmondi cég következő generációs konzoljaira, de egy friss bejegyzés szerint lehet, hogy a leköszönő Xbox One is megkapja velük együtt a felszállási engedélyt.

A felvetés onnan indult, hogy szemfüles internetezők a VSC Rating Board weboldalán kiszúrták, hogy az európai korhatár-besorolásért felelős PEGI a legalacsonyabb, 3-as címkét akasztotta a játék Xbox One-os verziójára. Ez persze még nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel - például legutóbb a Borderlands 3: Director's Cut is megkapta a switches besorolását, és mégsem jön a Gearbox FPS-e a Nintendo konzoljára -, de azért bizakodásra adhat okot.

Az már persze megint más kérdés, hogy ha tényleg jön a repülőszimulátor a gyengébb gépekre is, akkor azok milyen minőségben tudják majd futtatni a hardveréhségéről híres játékot.

10 komment - szólj hozzá!