Platformlistát kapott az új Test Drive Unlimited

  • Írta: gorien
  • 2021. április 21.
  • Teaser
Link másolása
Tavaly hallottunk először a Test Drive Unlimited-széria legújabb részéről, ám a Solar Crownról túl sokat még nem árultak el. Egy új teasernek hála platformlistánk már van, és tudjuk, mikorra várhatunk még több infót.

Több mint egy éve hallottunk először arról, hogy a KT Racing és a Nacon újabb darabbal gazdagítja a Test Drive Unlimited-sorozatot, amihez aztán nyáron kaptuk meg az első előzetest. Akkor azt is megtudtuk, hogy nagy szabadság (egy sziget 1:1-es, digitális mása) és alapos testreszabási lehetőségek várnak majd ránk.

Az infók lassacskán csordogálnak, a frissen kiadott előzetes is csak azt erősíti meg, hogy milyen platformokon vágódhatunk majd a volán mögé: PC-n, Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en. És habár azt még nem árulták el a fejlesztők, mikor kezdhetünk neki a versenynek, azt már tudjuk, hogy a júliust érdemes várni az újabb bejelentések miatt.

8.
8.
#7: Azért a két Forza sorozat részei mindig jók voltak.
7.
7.
PS4jacksony
Jó autós játékokban sajnos nem brillírozik a játékipar évek óta így én személy szerint várom szeretettel remélem meg tudja ugorni az előző részeket.
6.
6.
Rókalesőcipő
#4: Azért hogy szemléltesse, hogy lesznek aszfalt versenyek és terep versenyek, pont mint korábban.
5.
5.
adamsfamily
#4: Speciel az a Range Rover majdnem olyan jól gyorsul 0-ról 100-ra,mint az Aston Martin DB11.
4.
4.
Viktor_The_Best
De egy Aston Martin miert versenyez egy Range Rover-el? Vajon ki fog nyerni? Vicc az egesz... XD
3.
3.
ATi0021
Nagyon hangulatos trailer. Tényleg jó látni, hogy visszatér az a cím amiből a Forza Horizon\Crew ered. Viszont a KT Racingtől tartok.

Amire nagyon kíváncsi leszek, hogy az a bizonyos sziget tényleg Korzika lesz-e ahogy többen is találgatják. Főleg a trailerben levő szarvasos kulcstartó miatt ismét.
1.
1.
Rókalesőcipő
Nagyon szurkolok hogy jó legyen. A TDU2-t imádtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...