Egymillió felett jár az It Takes Two

Jókora mérföldkövet tudhat maga mögött a Hazelight Studios fantasztikus kooperatív játéka, az It Takes Two. A megjelenése óta több mint kétmillió játékos próbálta helyrehozni May és Cody házasságát.

Ha egy kiváló kétfős kooperatív játékra vágytok, akkor ne kutakodjatok tovább - az It Takes Two-nál nagyszerűbb alkotást keresve sem találhattok! A Brothers: A Tale of Two Sons és az A Way Out alkotója, Josef Fares a Hazelight Studios élén valami igazán különlegeset tett le az asztalra, erre pedig bizonyítékként szolgálnak a játék eladásai is.

A Hazelight közleménye szerint alig egy hónap alatt több mint egymillió példányban lelt gazdára a játék. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy legalább kétmillió játékos tett próbát Cody és May szerepében, hiszen a Friend's Pass segítségével elég, ha csupán az egyik résztvevő birtokolja a játékot.

Az It Takes Two tervezője, Josef Fares is levonta a következtetéseket a nagy mérföldkő átlépésekor. Fares szerint a játék sikere egyértelmű jel arra, hogy akadnak bőven olyan játékosok, akik szeretnek kizárólag kooperatív módban elérhető címekkel játszani, s egyben reméli is, hogy láthatunk még hasonló alkotásokat a közeljövőben.

4 komment - szólj hozzá!