PES-exkluzív csapat lesz a Napoli

Noha a Konami még mindig nem tud labdába rúgni az EA Sports mellett a focis licencek terén, néha-néha rá tud lépni a rivális lábára: most épp a Napolit szerezte meg PES-exkluzív csapatnak.

A Konami bejelentette, hogy partnerséget kötött az olasz élbajnokságot erősítő Napoli csapatával: a marketinges együttműködés még idén kezdetét veszi, a jövő évi szezonnal párhuzamosan azonban PES-exkluzív csapat válik a nápolyiakból, vagyis az EA Sports kénytelen lesz kitalált néven szerepeltetni a srácokat. (Az exkluzivitás csak a csapatnévre, a logóra, a mezre és hasonlókra vonatkozik, a játékosokra nem.)

Noha a japánok továbbra sem rúghatnak labdába az EA Sports mellett, ha a licencekről van szó, azért tudnak kellemetlenkedni, ha akarnak. Már csak az a kérdés, hogy mik a tervei a Konaminak a PES-sorozat kapcsán: a cég tavaly úgy döntött, hogy teljes értékű epizód helyett csak egy frissítést ad ki a 2019-es játékhoz, és inkább az idei felvonásra fókuszál, amelyet már teljes mértékben a next-gen konzolok teljesítményéhez igazítanak. Az új játékot egyelőre még nem mutatták be.

3 komment - szólj hozzá!