Jövő héten újra megmutatja magát az Overwatch 2

Nem kell már sokat böjtölnünk, hogy ismét mozgás közben láthassuk az Overwatch 2-t, ugyanis május 20-ra a Blizzard egy újabb előzetessel készül, amiben ezúttal a játék PvP-módját fogják prezentálni a közönségnek.

Habár a bejelentés után már láthattuk akció közben az Overwatch 2-t, illetve az újonnan debütáló sztoriküldetésekből is kaptunk egy kisebb ízelítőt, az elmúlt időszakban igen nagy csend honolt a projekt környékén. Hamarosan azonban megtöri ezt az állapotot a Blizzard, hiszen jövő héten csütörtökön jön a következő bemutató.

A jó hírt nem más, mint a Jeff Kaplan helyére beugró Aaron Keller közölte, aki azt is hozzátette, hogy ezúttal az Overwatch 2 PvP-módját fogják közelebbről megmutatni nekünk. Az úriember arra is felhívta a figyelmet, hogy a játék továbbra is félkész állapotban van, így ennek a tudatában érdemes nézni az előadást.

Ráadásul nem ez lesz az egyetlen alkalom, hogy hallunk az Overwatch 2 felől az elkövetkezendő napokban, ugyanis a műsor után pár nappal, május 24-én egy "kérdezz bármit-eseményt" tart majd a fejlesztőcsapat.

0 komment - szólj hozzá!