Xboxra is ellátogathat az Oddworld: Soulstorm

Az Oddworld: Soulstorm PC-n és PlayStation-konzolokon jelent meg áprilisban, de úgy tűnik, hogy Abe és a mudokonok hamarosan Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is ellátogathatnak.

Habár az Oddworld: Soulstormnál láttunk már acélosabb puzzle-platformert is, a nagy múltra visszatekintő széria veterán rajongói mégis örülhetnek, hiszen a legújabb epizód hamarosan új platformokat hódíthat meg. Az Epic és a Sony ideiglenes platformexkluzivítást bizniszelt le az Oddworld Inhabitants csapatával, úgy tűnik azonban, hogy ennek hamarosan vége szakad, az ESRB ugyanis már Xbox-konzolokra is besorolta a játékot.

Abe mind Xbox One-ra, mind pedig Xbox Series X/S-re ellátogathat majd, ráadásul nem lepődnénk meg azon sem, ha a játék dobozos kiadásban is felkerülne a polcokra, a PlayStation 4-es és a PlayStation 5-ös verzió ugyanis július 6-án kapja meg a maga lemezes verzióit. Szerintünk egyébként a Soulstorm remekül mutatna az Xbox Game Pass könyvtárában is, ez utóbbi azonban nem több egyszerű hasra ütésnél.

2 komment - szólj hozzá!