E3 2021: Bemutatkozott a Forza Horizon 5

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Szerencsére nem maradtunk Forza-bejelentés nélkül az Xbox Showcase alatt, hiszen bemutatkozott a Horizon-sorozat ötödik része, ami ezúttal Mexikóba invitálja majd a versenyzőket. A jó hír mellé előzeteseket és premierdátumot is kaptunk.

Természetesen a Microsoft az egyik legnagyobb húzócímét, a Forza Horzion-szériát is hadrendbe állította az Xbox Showcase esti adása alatt, ahol le is rántották a leplet a versenyjáték legújabb epizódjáról. A naptejet és a napszemüvegeket semmiképp ne felejtsétek otthon!

Az új Forza Horizonban ugyanis utunk a napsütötte Mexikó kavicsos versenypályáira visz majd, ami egész elképesztően néz majd ki Xbox Series X-en. A döbbenetes látvány ellenére a Forza Horizon 5 nem hagyja ki a buliból az Xbox One-t sem, valamint PC-n is tiszteletét teszi majd november 9-én.

A Forza Horizon 5 számos új játékmódot vonultat majd fel, mint például a Pinata minijáték, vagy az újradolgozott Battle Royale. Ezek mellett pedig rengeteg érdekes túrára nevezhetünk be a mexikói utakon, akár egyedül gurulva, akár a barátainkkal együtt versenyezve.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

32.
32.
Most egyszerű lenne azt mondani, hogy akinek nem tetszik a FH az játsszon mással... De ebben a kategóriában és ebben a minőségben talán nincs is más. Szerintem ez lett korunk need for speed-je (a régi, pozitív értelemben) és amíg nem lesz valami más, ami jobb ennél, addig ez lesz.
31.
31.
crytek
#30: "Remélem egy kicsit hanyagolják, ezt a Need For Speed-es mindenen keresztülmegyek dolgot." Az jó akkor mert a Horizon kb összes része erről szólt.
30.
30.
godach
Remélem egy kicsit hanyagolják, ezt a Need For Speed-es mindenen keresztülmegyek dolgot. Imádtam az első részét, szerintem az Underground és a MotoStorm mellett, az a harmadik kedvencem, de ahogy a számozás nőtt, a minőség egyenesen arányosan úgy romlott. Ritkán hagyok félbe játékot, de a négyet már befejezni se volt kedvem.
29.
29.
PS4jacksony
#13: Ez látszik is de attól még nem kellene nélkülözniük elvégre egy autós játékról beszélünk
28.
28.
akbar0423
#27: Te is elég vicces vagy. Az irányítás és a kocsi dinamikaja a fizikahoz tartozik szerintem. A Forza horizon 2. részében már volt elég szép rombolható környezet, a 4-re ezt eléggé csúcsra vitték, mindenen keresztül lehet csapatni. Érdekes amit írsz, mert amikor én játszok es ugratok egy nagyot akkor eléggé bizalomgerjesztő es fájdalmas egyúttal a püffenés, sose jutott eszembe hogy ebbe belekössek pont a fizikaba. De asszem túl van tárgyalva.
27.
27.
Anti4730
Olyan vicces hogy felhozom, hogy a fizikan csiszolhatnanak, es akkor elkezdenek itt papolni hogy az iranyitassal van bajunk meg nem tudunk jatszani..itt csak a fizikat hoztam fel, mas semmit, peldaul a videoban is latrszik, ahogy a ford bronco meg defender a foldre erkzeik kb olyan mintha nem tortenne semmi, nem erezni az auto sulyat annyira, a horizon negyben is ez volt a bahom, nem erezni annyira az uton a kocsit. Csak a fizikat hoztuk fel, hogy javithatnanak rajta senki nem beszelt itt iranyirtasrol :D
26.
26.
semike
#20: Így bizzzaa!!! Nálad a pont!!!
25.
25.
delphijos
#24: Ja, egyáltalán nem full valósághű viselkedésre gondolok. De amúgy túlbeszéltük, mert funnak mindenképp az. Ha mindenáron bele akarnék kötni valamibe, akkor se ez lenne hanem hogy új autónál az egyedi festések iszonyú lassan töltődnek be. De pl. az állatokat nem lehet elütni, arra figyeltek. Ja, és elképesztő mennyi mindent lehet csinálni. Dugig van a térkép.
24.
24.
#18: Ha mentél már multiban, ahol a versenyzőknek oda kell jutni adott időn belül (vagy ha az első odaért, akkor már mégkevesebb időn belül) a következő verseny helyszínére. Na az már valami, amikor a rakás ember szakad át a pampákon mindenféle autóval 300-al. Pure fun. De amúgy is, a plusz járgányokat is a mezőn lehet megtalálni a pajtákban. Elég szórakoztató lenne, ha csak 10-el tudnál menni közben.
23.
23.
crytek
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
Op. rendszer: Windows 10 version 15063.0 or higher
Processzor: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz OR Intel i5 750 @ 2.67Ghz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVidia 650TI OR AMD R7 250x
DirectX: Verzió: 12
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 80 GB szabad hely
22.
22.
Helium Prime
#20: Hát ezek az emberek vagy a büdös életben nem játszották vagy a setup meghaladta a képességeiket esetleg! Mert már az előző részekben is valós időben mérte a program a g erőket,figyelte a lengéscsillapítók helyzetét a gumik hőfokát stb stb. Persze,ha mindent kikapcsol az ember akkor meg az a baj,hogy a többség el sem tud indulni egy 700+ Hp-s kocsival csak porög jobbra-balra vagy azért szar mert egy 70-es patkázásnál vagy rossz váltásnál rotty a kocsinak! Az hogy átgázolhatsz a mezőkön csak fun faktor,de nyilván ha meg egy szőlőkaró megfogná a vasat akkor meg azért menne a sírás. :)
21.
21.
Aanash
Nekem az előző részeknél is csak a multiplayerrel volt gondom, a sok buta játékos miatt, akik csak lezúztak mindent amit lehetett, de maguk a játèkok tetszettek.
Az is érdekes hogy ez a sorozat képes minden részével fejlődni, az nfs példàul képtelen erre.
A fejlesztők eddig is tartották a minőséget, gondolom itt sem lesz másképp.
20.
20.
akbar0423
#19: Én se igazán értem mi a retek bajuk van itt egyeseknek a Forza fizikájával. Mikor először játszottam a második részével kontrollerrel leesett az állam mennyire fasza hogy érezni az autó súlyát, de ugyanakkor mennyire könnyű is irányítani. Azóta is az összes Forza epizódban ugyanolyan fasza csapatni. Nem rég játszottam a crew2vel meg az NFS heattel és valami lelombozó élmény volt mindkettő egy Forza után.

Az a baj, nem jó az embereknek már semmi. Mindenki csak nyafog orrba-szájba és senki se effektíve a játékkal és annak maximális kiélvezésével foglalkozik, hanem mindent csak kritizál. Ekkor szoktam azt mondani hogy igazából az ilyen emberek meg se érdemlik hogy egyáltalán játszhassanak az adott játékkal, legyen az egy Forza vagy akármi.

Ez a szájkarate-marathon is ami itt megy a Microsoft e3 as showjaval kapcsolatban….Én tökre élveztem a showt és izgatottan ültem végig, szerintem remek volt. Erre feljövök ide és a mocskolódás még az én kedvem is lerohasztja.
19.
19.
Rókalesőcipő
Nem jó túl szimulátor, folyton lezúzom a veretőt! Nem jó túl árkád, lehet 300zal árkon-bokron menni! Döntsétek már el könyörgöm! Még mindig a legjobban irányítható, legszórakoztatóbb játék a piacon. Az nfs meg a crew a fasorba sincs. Minden segítséget kikapcsolva egyes autókkal igenis kell ügyeskedni hogy az úton maradjanak. Más kérdés hogy átrakod összkerékre oszt jónapot. Mégis mi kéne? Gyúrják egybe a játékot az Assetto Corsa-val, iRacing-el, rFactor-ral BeamNG-vel. Legyen nyílt világ, lehessen ökörködni, de legyen marha élethű is. Minden egybe nem megy!
18.
18.
delphijos
#17: Ahogy már többször írtam ezzel a részével egyáltalán nincs bajom, ezért szeretem mert amúgy béna vagyok. Az a része “zavaró” kicsit ami már talán túl arcade hogy árkon bokron keresztül lehet repeszteni mondjuk egy Lambo-val, mintha betonút lenne….ez lehetne egy kicsit életszerűbb. ( bár ha meg a Lego világot nézem abban még ennyi sincs )
17.
17.
#15: De ez direkt árkád. Persze bárki el tudná képzelni félszimulátoros irányítással is, de amúgy van egy olyan gyanúm, hogy kikapcsolt mindenféle segítséggel a játékosok többsége csak az első kanyarig maradna az úton még így is.
16.
16.
crytek
#15: Akik tolják azoknak nincs szűksége rá... akik sírnak meg ugyse tolják ennyi.
15.
15.
Anti4730
#13: Attol meg hogy arkad, lehetne jo vagy jobb fizikaja.
14.
14.
Anti4730
Barcsak javitananak a fizikan.
13.
13.
crytek
#12: Ez horizon sose a fizikáról szólt.
12.
12.
PS4jacksony
Még mindig a leggyönyörűbb autós játék de a fizikát még mindig nem tudták gatyába rázni.
A levegőből a földre érkező autók súlytalanok mintha a lépcsőről egy üres karton dobozt dobnék le kb……
Legyen földút vagy dzsungel a lamborghini mindig tökéletes sima út érzetén halad…
De mivel nincs vetélytársa a műfajban továbbra is marad a trónon …..
11.
11.
adamsfamily
#2: Az a durva,hogy a Horizon 4 még xbox one s-en is gyönyörű volt.Szóval a grafikától annyira nem tartok.
10.
10.
DarkCrash
#9: Igen jön de az új FM nem biztos. Bár ki tudja.
9.
9.
delphijos
#5: Hát ez is jön sima Box-ra, ha az elsődleges platform már az új , és inkább “butítás” van, mint hogy a gyengébb grafikát próbálják “feljavítani” akkor nem feltétlen gond ez.
8.
8.
crytek
#7: Máig rohadj szép az a game:

https://youtu.be/12Y3Fuivc7E
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...