E3 2021: Bemutatkozott a Forza Horizon 5

Szerencsére nem maradtunk Forza-bejelentés nélkül az Xbox Showcase alatt, hiszen bemutatkozott a Horizon-sorozat ötödik része, ami ezúttal Mexikóba invitálja majd a versenyzőket. A jó hír mellé előzeteseket és premierdátumot is kaptunk.

Természetesen a Microsoft az egyik legnagyobb húzócímét, a Forza Horzion-szériát is hadrendbe állította az Xbox Showcase esti adása alatt, ahol le is rántották a leplet a versenyjáték legújabb epizódjáról. A naptejet és a napszemüvegeket semmiképp ne felejtsétek otthon!

Az új Forza Horizonban ugyanis utunk a napsütötte Mexikó kavicsos versenypályáira visz majd, ami egész elképesztően néz majd ki Xbox Series X-en. A döbbenetes látvány ellenére a Forza Horizon 5 nem hagyja ki a buliból az Xbox One-t sem, valamint PC-n is tiszteletét teszi majd november 9-én.

A Forza Horizon 5 számos új játékmódot vonultat majd fel, mint például a Pinata minijáték, vagy az újradolgozott Battle Royale. Ezek mellett pedig rengeteg érdekes túrára nevezhetünk be a mexikói utakon, akár egyedül gurulva, akár a barátainkkal együtt versenyezve.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

32 komment - szólj hozzá!