Rainbow Six: Extraction - fussuk át a részleteket!

A Ubisoft ezúttal fejlesztői kommentárral készít bennünket a Rainbow Six: Extraction megjelenésére. A mai videó sajnos nem sok új jelenetet tartogat, cserébe viszont szó esik számos olyan részletről, ami felett elsiklottunk volna.

Habár a Rainbow Six: Extraction legújabb előzetese nem sok olyan újdonságot mutat, amelyet ne láthattunk volna az E3-as bemutató során, mégis érdemes neki szánni egy második megnézést, ezúttal ugyanis a játék tervezője, Alixia Fortier mesél a játék részleteiről - szerencséjük van azoknak, akik azon tűnődtek, hogy mi lehet az a sárga purhab, ami beborítja az elesett operátorokat.

A kommentárnak hála jobban átláthatjuk a meccsek felépítését, beleértve azt is, hogy egy misszió alatt mikor tarthatunk szünetet, és mikor dönthetünk a visszavonulásról, ráadásul Fortier elárul egyet, s mást a küldetések során igazán hasznosnak bizonyuló kütyükről is, amelyek egyedivé teszik az Extraction karaktereit.

A Rainbow Six: Extraction szeptember 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

3 komment - szólj hozzá!