Június végén érkezik a GreedFall új kiegészítője

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A Spiders csapata a minap megerősítette, hogy június utolsó napján lesz elérhető a vadonatúj sztorikiegészítő a GreedFallhoz, amivel együtt a next-gen frissítés is élesedik majd PS5-ön és Xbox Series X/S-en.

Már tavaly novemberben kiderült, hogy a közeljövőben újabb tartalmakkal, illetve PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en egy next-gen tapasszal is kibővül majd a Spiders legutóbbi RPG-je, a GreedFall. Az expanzió bejelentésekor nem volt túl beszédes a stúdió az újdonságokkal kapcsolatban, nemrég viszont végre megtörték a csendet.

Egyrészt megtudtuk, hogy már nem kell sokat várnunk az ingyenes frissítésre, ugyanis június 30-án már indulhat is a letöltés, másrészt az sem titok már, hogy PS5-ön és Xbox Series X/S-en az update után jóval kevesebb töltőképernyőt kell majd néznünk, és természetesen a látvány is fel lett tuningolva 4K/60 fps-re.

A The De Vespe Conspiracy nevet viselő DLC-ről az is kiderült, hogy Teer Fradee egy teljesen új régióját fedezhetjük majd fel benne, ahol új sztoriküldetések, felszerelések és persze eddig nem látott szörnyek is várják majd a bátor kalandozókat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...